Designer av blanketter till SEB i Stockholm

Rekryterare
SEB
Plats
Stockholms län, Stockholm
Lön
Fast lön
Annonserat
den 13 maj 2018
Stängs
den 13 juni 2018
Ref:
713B5C2B-84BF-4220-AB3B-33E818E9A594
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vill du jobba med design, utveckling och förvaltning för en förbättrad kundupplevelse? Välkommen till oss på SEB i Stockholm.

Här får du utveckla blanketter och dokument som exempelvis villkor både i tryckt samt digital form med moderna lösningar i Adobe LiveCycle Enterprise Suite.

Om jobbet

Du kommer framför allt att jobba med design, utveckling och förvaltning av blanketter för både digitalt och tryckt format. Med utgångspunkt i SEBs grafiska profil säkerställer att lösningarna möter både reguljära krav i kombination med en enkel och positiv kundupplevelse. Det här är en roll för dig som gillar att jobba mot deadlines i en verksamhetsnära roll. Du jobbar med Adobe LiveCycle, Adobe Photoshop, Illustrator, InDesign och implementerar din design med HTML, CSS och JavaScript.

Du tillhör avdelningen Produkt inom SEB Pension & Försäkring. Närmaste teamet består av 11 personer där du är ensam i rollen som utvecklare och designer av blanketter. Gruppen präglas av en prestigelöshet, ett genuint engagemang och en vilja att samarbeta. Du jobbar på det nya och moderna kontoret i Solna, Stockholm.

Vem är du?

För att lyckas i din roll hos oss behöver du vara noggrann och kommunikativ då du samarbetar med många inom och utanför gruppen. Du behöver också vara bekväm med att ta egna initiativ och ansvar för resultatet. Då du jobbar mot deadlines och behöver anpassa efter reguljära krav behöver du vara strukturerad och metodisk. Du får gärna vara nyfiken och uppdaterad kring ny teknik inom detta område. Har du erfarenhet av utveckling av webbformulär är det meriterande.

Vi ser gärna att du har någon utbildning inom grafisk design och kunskap inom Adobe LiveCycle, Photoshop, Ilustrator, InDesign och Acrobat. Du har också god förståelse för programmering med JavaScript och HTML för att implementera din kod. Det är positivt om du också har erfarenhet av Jira. Du talar och skriver flytande svenska och engelska

Läs mer om hur det är att arbeta på SEB

 www.sebgroup.com/career

 

 

Välkommen med din ansökan

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG IT Digital som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

SEB är en ledande nordisk finansiell koncern. Vi tror starkt på att entreprenöriellt tänkande och innovativa företag behövs för att skapa en bättre värld, och med ett långsiktigt perspektiv stöttar vi våra kunder i både med- och motgång. I Sverige och i de baltiska länderna erbjuder vi ett brett utbud av finansiella tjänster och rådgivning. I Danmark, Finland, Norge och Tyskland är vi inriktade på företagsaffären och investment banking utifrån ett fullservicekoncept till företag och institutioner. Vi finns representerade i ett 20-tal länder runt om i världen med cirka 15 500 anställda.

Liknande jobb

Liknande jobb