CGI

Senior tekniker för POL lönesystem, Stockholm

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm
Annonserat
den 15 maj 2018
Stängs
den 9 juli 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Position Description:

Jobbet som Senior tekniker innebär teknisk drift av interna miljöer samt teknisk support mot kund. Du kommer ta en roll i olika projekt som spänner över flera affärsområden, där du är en del av ett större team inom PSD TechnialOperations där många olika lösningar och verktyg används för saas leveranserna. PSD TechOps består av 6 olika affärsområden (IP) och hanterar allt från Treasurysystem till Lönesystem.

POL består av ett litet men väl sammansvetsat gäng samt en nära kontakt med underleverantörens resurser. Hos oss erbjuds du en roll där du får ta stort eget ansvar och du får stora möjligheter till personlig utveckling. Våra medlemmar beskriver företagskulturen som öppen och generös. Här är det högt i tak och snabbt till beslut! 

CGI är Nordens ledande IT-tjänsteleverantör. Tag chansen att jobba på CGI, utsedd till en av Sveriges bästa arbetsgivare!

Your future duties and responsibilities:

Du kommer att drifta kundsystem där du proaktivt föreslår förbättringar, genomför uppgraderingar och hanterar larm och incidenter. Parallellt med detta driftar du även våra interna utvecklings- och testsystem och stöttar utvecklare, applikationssupport och konsulter i teknikfrågor. 

Som Senior Tekniker på POL får man tillsammans med den tekniska ledaren utveckla strategier för att på kort och lång sikt förbättra leveransen i form av kvalitet och kostnadseffektivitet. Arbetet sker i nära samband med underleverantören för kapacitet. 

POL står inför ett spännande skede med mål att under dom närmaste åren byta leveransplattform samt att, tillsammans med andra IP, bygga nya plattformar för både utveckling, test samt leverans.

Required qualifications to be successful in this role:

Du har djupa kunskaper inom ett eller flera av följande områden: 
- Microsoft Server Operativsystem 
- Tomcat och/eller Microsoft IIS 
- Kommunikationsplattformar 

Det är meriterande om du även har erfarenhet inom: 
- Scripting 
- Microsoft SQL 
Extra meriterande är tidigare erfarenhet av lönesystem i allmänhet och POL i synnerhet.

Som person är du noggrann och strukturerad och arbetar ständigt med förbättringar. Du delar med dig av dina kunskaper och dokumenterar lösningar. Du har hög serviceanda och drivs av att göra kunderna nöjda. Du trivs med att samarbeta med såväl kunder som interna kollegor och är duktig på att kommunicera. Du kan hantera flera samtidiga processer.

Har du frågor, kontakta gärna;
Mats Åkerman
mats.akerman@cgi.com
+46 70 8513665

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum 2018-07-15.

What you can expect from us:

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna – som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Skills:

  • MS SQL Server
  • Payroll
  • Swedish
  • Technical Analysis

Liknande jobb

Liknande jobb