Passionerade BI-utvecklare till ICA Banken

Rekryterare
ICA Banken
Plats
Stockholm, Borås (Kommun), Västra Götaland Solna
Annonserat
den 21 maj 2018
Stängs
den 14 juni 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Passionerad för stora datavolymer?
Jo, det råkar vara så att vi söker en passionerad BI-utvecklare!

På ICA Banken jobbar vi intensivt med data och analys för att förenkla våra kunders vardag. För att förstärka området ytterligare söker vi nu BI-utvecklare med passion för stora datavolymer och teknik som möjliggör analys och insikter. 

Arbetsuppgifter:

Vill du vara med och driva vår resa mot att arbeta mer strategiskt, insikts- och datadrivet? Perfekt! Då kommer du trivas hos oss. Vi har punktat ner några fler aspekter med jobbet som vi tror du kommer tycka om. 

  • Arbeta nära våra analytiker
  • Hantera stora datavolymer som ska kunna leda till snabba beslut
  • Arbeta agilt i sammansvetsat gäng
  • Arbeta i en öppen miljö där alla får sina idéer hörda
  • Aktivt dela med sig av kunskap
     

Din profil: 

Vi söker dig som brinner för utveckling av datadrivna lösningar. Du har kompetens och erfarenhet av arbete i Microsoft SQL Server och dess data & analys-lösningar (SSIS, SSRS, SSAS). Vår dataplattform utvecklas ständigt så erfarenhet av Microsoft Azure, Hadoop-ekosystemet, BI/visualiseringsverktyg är meriterande.
Du värdesätter robust, välskriven kod och lämnar ifrån dig testade, hållbara lösningar. Du gillar att jobba med systemens olika delar och uppskattar dels variationen och dels möjligheten bredda din kompetens. Som utvecklare i teamet kommer du jobba nära affärsverksamheten och kombinera ditt tekniska kunnande med förståelse för övrig verksamhet.

Som person är du nyfiken, driven, kvalitetsmedveten och har ett genuint intresse av utveckling, data och teknik samt möjligheterna som skapas i en data- och insiktsdriven verksamhet. 
Du kommunicerar obehindrat på både svenska och engelska och har relevant högskoleutbildning eller motsvarande kunskaper genom yrkeserfarenhet.

Anställningsform 
Tillsvidareanställning

Tillträde 
Enligt överenskommelse

Kontaktperson och rekryterande chef
Andreas Ragnarsson, CIO
andreas.ragnarsson@ica.se, 010 422 03 79

Sista dag för ansökan 
Löpande urval

Om ICA Banken

ICA Banken erbjuder ett komplett utbud av banktjänster för privatpersoner, allt ifrån spara och betala till låna och försäkra. Våra Företagstjänster levererar effektiva betaltjänster och finansiella lösningar till ICA Handlare, ICA Gruppen samt myndigheter och kommuner. Vi vill göra varje dag lite enklare och förenkla vardagen för ICAs kunder. Vi möter våra kunder i butik, digitalt och via telefon. Tillgänglighet, enkelhet, låga avgifter och tydliga villkor är centralt för oss. ICA Banken, som startade sin verksamhet 2001, har ca 320 medarbetare och ingår i ICA Gruppen. Huvuddelen av verksamheten ligger i Borås och ICA Banken har sitt säte i Stockholm, Solna.

ICA ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

Liknande jobb

Liknande jobb