CIO till Jönköping Energi

Plats
Jönköping (Stad)
Annonserat
den 16 maj 2018
Stängs
den 5 juni 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

RekryteringsHuset i Sverige AB

Vi söker dig som vill leda en IS/IT-verksamhet i ett företag som starkt prioriterar utveckling för att fortsätta vara attraktivt för sina kunder och bidra till en hållbar utveckling av regionen. 

Branschen är under kraftigt omvandlingstryck och vi vill ta klivet ur vår gamla systemstruktur och kliva in i en informationshantering som är centrerad runt kunden och som stödjer vår förändringsresa till ett tjänsteföretag med ett dynamiskt erbjudande som utvecklas utifrån kundernas behov. 

Arbetsuppgifter
Du leder IS/IT-avdelningen som består av teamen för IT-drift, Systemförvaltning och utveckling samt systemstrategen och driver arbetet med att utveckla system, integrationer och informationshantering till toppklass. Du utvecklar och driver koncernens IS/IT-strategi tillsammans med vår systemstrateg.

Kvalifikationer
Tyngdpunkten i din kompetens ligger i ledarskap, informationssystem och integrationer, men du har också god förståelse för teknik och driftsfrågor. Du har ett starkt affärs- och kundperspektiv i ditt engagemang och inspireras av utmaningen att skapa tekniklösningar som stärker våra kundrelationer och vårt erbjudande.

Vi söker en erfaren chef och ledare som leder sin organisation mot uppsatta mål genom engagemang och delaktighet samt har en god kommunikativ förmåga. Du verkar agilt och brinner för utveckling och har god erfarenhet inom IS/IT området samt relevant utbildningsbakgrund. För att fungera i rollen tror vi även att du har en gedigen erfarenhet av digitalisering utifrån ett affärsutvecklingsperspektiv. Du rapporterar till chefen för strategisk utveckling och stab. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Om Jönköping Energi
En god kraft för ett gott samhälle är Jönköping Energis vision. Vi vill bidra till att driva regionens utveckling. Det gör vi genom att erbjuda hållbara och innovativa tjänster, nu och i framtiden. Hos oss ska det vara enkelt att vara kund. Vi finns nära, och tillsammans med våra kunder bidrar vi till ett hållbart samhälle. Idag förser vi 55 000 kunder med ljus, kraft, värme, kyla, biogas och stadsnät. Vi omsätter 1,3 miljarder kronor per år och har 270 anställda.

Övrigt 
För mer information om tjänsten vänligen kontakta Petra Lindomborg, RekryteringsHuset, tel. 0727-16 43 81. För fackliga frågor kontakta Robert Andersson, SEKO, tel. 036-19 18 34, Daniel Faxe, Vision, tel. 036-19 17 41, eller Camilla Bernström, Sveriges Ingenjörer, tel. 036-10 32 79.

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Tillträde enligt överenskommelse. 

Låter det intressant? 
Välkommen att söka tjänsten via www.rekryteringshuset.se.