CGI

Lösningsarkitekt, Luleå

Rekryterare
CGI
Plats
Luleå
Annonserat
den 21 maj 2018
Stängs
den 16 juli 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Position Description:

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna, som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocess.

 

Your future duties and responsibilities:

Vi har många spännande lokala uppdrag på ingående och vi behöver dig för att du är den lagspelare som vi behöver för att du skall uppnå dina personliga mål, då du tycker att det är roligt och utvecklande att förstå och forma kundens behov till en realiserad arkitektur.

I uppdragen använder vi agila arbetssätt och jobbar i team med en stimulerande blandning av kompetenser. I arbetet som arkitekt har man en tät dialog med representanter för projektledning, verksamhet, krav, utveckling, test och drift. 

På CGI finns det många kollegor med hög kompetens och det är lätt att hitta kunskap och dialogpartners.

Låter detta intressant så hör av dig till oss med CV och personligt brev på Svenska och berätta vem du är så berättar vi mer om CGI och våra uppdrag.

Required qualifications to be successful in this role:

För att klara av dessa arbetsuppgifter tror vi att du har tidigare erfarenhet av lösningsarkitektur med inriktning mot IT-lösningar i komplexa organisationer och erfarenhet av Agil utvecklingsmodell exempelvis Scrum 

Har du även kunskaper av att se helheten och ta fram strategiska lösningar (best practices), ta ansvar i en ledarroll samt vara lyhörd och kommunikativ dvs utrycka dig på svenska i tal och skrift är starkt meriterande. 

Vi vill även att du har god förmåga att dokumentera och erfarenhet av datamodellering. 

Erfarenhet inom Java är meriterande.

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum 2018-07-13.

FÖR MER INFORMATION, KONTAKTA GÄRNA

Bengt Nilsson be.nilsson@cgi.com

What you can expect from us:

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna – som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Skills:

  • Agile / Collaborative Method
  • Data Modeling
  • Java