CGI

Systemutvecklare, Karlskrona

Rekryterare
CGI
Plats
Karlskrona
Annonserat
den 22 maj 2018
Stängs
den 17 juli 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Position Description:

CGI är inne i en expansiv tillväxtfas och nu behöver vi förstärka vårt team med flera duktiga systemutvecklare. Vi söker både erfarna och lite mindre erfarna .NET eller Java-utvecklare med intresse inom applikation, teknik och/eller arkitektur? Är du nyfiken och kan hantera de utmaningar som framtidens IT-landskap bär med sig? Då är vi intresserade av dig! 

Hos oss på CGI uppmuntras du att vara dig själv. Stämningen präglas av delaktighet, professionalism och engagemang.

Your future duties and responsibilities:

Som systemutvecklare hos oss kommer du att få arbeta i allt från små, korta projekt på några månader till stora, långa åtaganden. Vi deltar i och driver projekt och åtaganden både på plats hos våra kunder och från vårt kontor i Karlskrona. Vi arbetar såväl enskilt som tillsammans med nationella och internationella kollegor. Våra åtaganden och projekt genomförs med stöd av etablerade metoder och modeller som baseras på branschstandarder. 

Du kommer att få jobba med systemutveckling inom nedanstående områden: 

• Analys, systemdesign, utveckling och implementation av system 

Du kommer att förstärka vårt utvecklingsteam i Karlskrona och i huvudsak kommer du att jobba mot våra lokala och regionala kunder.

Required qualifications to be successful in this role:

Vi söker Dig som brinner för systemutveckling och tror på de agila arbetssätten. Du har troligen en IT-inriktad akademisk examen eller motsvarande och ett gediget teknikintresse. Stor vikt läggs på din personliga lämplighet och att du passar in i våra team. 

För att lyckas i dina uppdrag behöver du vara ansvarsfull och resultatinriktad och du vet hur viktigt det är att hålla tidplaner och estimat. Du tar egna initiativ och är en självgående, utåtriktad och affärsmässig lagspelare som vill arbeta med människor och teknik. Som person delar du med dig av din kunskap, är ödmjuk och lätt att samarbeta med.

Utöver goda teknikkunskaper är det viktigt att du trivs i rollen som konsult och uppskattar den variation som yrket innebär vad gäller nya kunder, uppdrag och även resor. Du sätter alltid kunden i fokus och försöker hitta den bästa lösningen. Som person delar du med dig av din kunskap, är ödmjuk och lätt att samarbeta med. Du respekterar och värdesätter dina kollegor, har förmåga att själv hitta lösningar på problem och är självgående.

Dina kunskaper i svenska och engelska är obehindrade i såväl tal som skrift. 

Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt men senast den 16 Juli. Vi hanterar ansökningarna löpande så tveka inte utan sänd in ditt CV nu!

Om du har några frågor så är du välkommen att kontakta; 
fredrik.augustsson@cgi.com 
+46 702 16 72 75

What you can expect from us:

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna – som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Skills:

  • .NET
  • Agile / Collaborative Method
  • Analytical Thinking
  • Communication (Oral/Written)
  • English
  • Java
  • JavaScript
  • Problem Solving/DecisionMaking
  • Swedish
  • Technical Analysis

Liknande jobb

Liknande jobb