CGI

Cobol Developer

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm
Annonserat
den 22 maj 2018
Stängs
den 23 juli 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Position Description:

Du kommer att arbeta med design, utveckling och förvaltning av lönesystemet POL till våra kunder som är stora och medelstora företag inom privat sektor. Din roll är att tillsammans med andra utvecklare, produkt ägare och testare utveckla, men också förvalta en omfattande existerande kodbas. CGI strävar alltid efter ett stort ansvar i leveransen mot kund varför du kan komma att få jobba med kravarbete mot kund.

 

Your future duties and responsibilities:

Arbetsuppgifterna innefattar även third line support. Vi använder Micro Focus Cobol med Net Express under Windows. Systemets data är lagrat både i Cobol-filformat och i databasen MS SQL Server varför goda kunskaper i SQL är nödvändigt och erfarenhet av access via lagrade procedurer är en stor fördel.

Required qualifications to be successful in this role:

Sökande till denna tjänst skall ha dokumenterad erfarenhet av design, utveckling och förvaltning av Cobol-kod, helst av löne- eller HR-system. Du har förmåga att skapa en stark gemenskap i dina projekt; med dina kollegor likväl som med övriga delar av produkt- och supportorganisationen inom POL. Du är van att arbeta strukturerat och drivs av att säkerställa leverans mot uppsatta mål. Vi arbetar alltmer med agila metoder i våra projekt och ser gärna att du har sådan erfarenhet i bagaget.

Utöver detta vill vi att sökanden har:
• högskole- eller universitetsutbildning inom systemvetenskap eller liknande
• god kommunikativ kompetens 
• goda kunskaper i engelska både i tal och skrift


För mer information, kontakta 
Carl Gerhardsson, 070 374 92 86

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum 2018-07-20.


Cobol, lönesystem, HR-system, MS SQL Server

What you can expect from us:

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna – som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Skills:

  • Adv HRM - COBOL
  • Payroll

Liknande jobb

Liknande jobb