Driftchef

Plats
Stockholm (Län)
Annonserat
den 25 maj 2018
Stängs
den 5 juli 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Svensk Fastighetsförmedling är en rikstäckande kedja och har ca 230 bobutiker runt om i Sverige med 1200 användare. Alla med ambitionen att vara marknadsledande i sitt område. Vi söker ständigt efter talanger som vill utvecklas och vara arbeta med att göra våra system enkla och spara tid för våra mäklarstjärnor och assistenter. Allt vårt arbete utgår från våra värdeord, Affärsmässig, Engagerad, Nytänkande och Omtänksam. På så sätt kan vi erbjuda både den bästa mäklartjänsten men också den bästa arbetsplatsen. Allt för att du ska få en så bra karriär som möjligt!

 

Vill du bli vår nästa Driftchef?
Som driftchef ansvar du för teknik, drift, support, underhåll och säkerhet samt har övergripande ansvar för den totala IT- budgeten. Driftchefen rapporterar till VD och är medlem i ledningsgruppen.
Som person drivs du av att leverera och är lösningsorienterad i både dagliga som långsiktiga utmaningar. Din förmåga att se helhetsperspektivet kräver att du kan arbeta strukturerat och metodiskt i kombination med ditt intresse för detaljer och servicekänsla. Som ansvarig för våra interna och externa IT leverantörskontakter är du skicklig på att bygga förtroendefulla relationer.

 

Så här är det att jobba hos oss

Som Driftchef hos oss på Svensk Fastighetsförmedling får du varierande arbetsuppgifter, inkl. personalansvar. Du ansvar för tekniken så som kommunikationslösningar, molntjänster, lokala servrar, skrivare, datorer, programlicenser, telefoner, telefonisystem. Även ansvar för support, underhåll och utbildning av infrastruktur, arbetsplatser och applikationer.

 

Kvalifikationer 
Du har en högskoleutbildning som systemvetare, civilingenjör eller annan likvärdig akademisk utbildning, gärna inom IT-området. Tjänsten kräver att du har minst 5 års erfarenhet av att ha arbetat i liknande roller. Du har en bred förståelse för IT med erfarenhet av server- och applikationsdrift, men även en förståelse för arkitektur och kunskap i BI-systemet QlikView. Vi ser gärna att du har erfarenhet av operativt arbete inom IT-drift och att proaktivt komma med förslag till utveckling av den digitala plattformen. Du drivs av att förbättra IT utifrån verksamhetens behov. Du skall tidigare ha agerat beställare i en outsourcad miljö och meriterande är om du tidigare har haft leverantörsansvar och arbetat med en molnbaserad tjänstearkitektur.

 

Ta ditt nästa steg i karriären med oss!

I den här rekryteringen samarbetar Svensk Fastighetsförmedling med Experis. Tjänsten söker du via "Ansök nu"-knappen. Urvalsprocessen sker löpande och därför är det viktigt att du skickar in din ansökan direkt. Om du har några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Lena Wassén, telefon 08-508 859 02 alt lena.wassen@se.experis.com

 

Välkommen in med din ansökan

Liknande jobb

Liknande jobb