CGI

Project Controller

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm
Annonserat
den 4 juni 2018
Stängs
den 31 juli 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Position Description:

Som Project Controller hos CGI kommer du få möjlighet att jobba med både stora och små kunder. Hos oss får du arbeta tillsammans med mycket kompetenta kollegor i spännande uppdrag och vi vågar lova dig inspirerande möten och utveckling. Vi jobbar med alla delar inom ett IT-projekt, allt från förstudier till design, implementation och drift.

Till denna tjänst måste du ha arbetat inom byggindustrin och ha erfarenhet av byggsektorn. Du kommer att få jobba med finansiell uppföljning av projekt, uppföljning av tidredovisning, projektkostnader, etc. Viktigt att kunna bygga uppföljningsmodeller.

Du måste också ha kunskap inom löneområdet, samt goda kunskaper inom redovisning. Ledaregenskaper och -erfarenhet är en stor fördel till dig som kandidat eftersom du oftast kommer att behöva leda arbetet på resurser offshore.
 

Your future duties and responsibilities:

Som Project Controller kommer du att följa upp kostnader allt från mindre projekt till stora och långa projekt. Du jobbar i spännande uppdrag tillsammans med ett kompetent team. Vi arbetar såväl enskilt som tillsammans med våra nationella och internationella kollegor i våra åtaganden. Uppdrag och projekt genomförs med stöd av våra etablerade metoder och modeller som baseras på branschstandarder. Bland dina arbetsuppgifter kommer vara:

- Uppföljning av tidrapportering och projektkostnader
- Kravspecificering 
- Stödfunktion till projektledare med projektadministrationsbitarna 
- Proaktivt arbete till att förbättra prestandan på ett befintligt ärendehanteringssystem
- Förbereda rapporter och fakturera våra kunder, etc.

Required qualifications to be successful in this role:

Vi söker dig som har en magisterexamen från universitet och du har arbetat med olika kostnadsuppföljning inom byggindustrin i minst tre år. Du har erfarenhet av både agila och traditionella utveckling-och projektmetoder, är kunnig att bygga uppföljningsmodeller och har erfarenhet av att leda allt från små till stora team, både på plats och offshore. 

Du uppskattar arbetet och den variation som yrket innebär vad gäller nya kunder, uppdrag och resor. Du sätter alltid kunden i fokus och försöker hitta den bästa lösningen. Som person delar du med dig av din kunskap, är ödmjuk och lätt att samarbeta med. Du respekterar och värdesätter dina kollegor, är bra på att bygga nätverk/relationer, har förmåga att själv hitta vägar framåt och är självgående. 


FÖR MER INFORMATION, KONTAKTA GÄRNA
Jan Hagström
+46 8 6710110

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum 2018-07-30.

What you can expect from us:

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna – som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Skills:

  • Accounting
  • Agile / Collaborative Method
  • Communication (Oral/Written)
  • English
  • Finance
  • Leadership
  • Payroll

Liknande jobb

Liknande jobb