CGI

Systemutvecklare, Västerås

Rekryterare
CGI
Plats
Västerås
Annonserat
den 5 juni 2018
Stängs
den 31 juli 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Position Description:

Är du en vass utvecklare med fokus på WEBB, .NET, SharePoint, eller JAVA? 
Välkommen till oss på CGI! 

Nu behöver vi förstärka vårt team med fler duktiga systemutvecklare. Vi vågar lova riktigt spännande uppdrag med många möjligheter och vi ser fram emot din ansökan redan idag!
 

Your future duties and responsibilities:

Som systemutvecklare hos oss kommer du att få arbeta i allt från små, korta projekt på några månader till stora, långa åtaganden. Vi deltar i och driver projekt och åtaganden både på plats hos våra kunder och från vårt kontor i Västerås. Vi arbetar såväl enskilt som tillsammans med nationella och internationella kollegor. Våra åtaganden och projekt genomförs med stöd av etablerade metoder och modeller som baseras på branschstandarder. 

Du kommer att få jobba med systemutveckling inom nedanstående områden: 

• Analys, systemdesign, utveckling och implementation av system 

• Testarbete för att kvalitetssäkra leveranser till kund 

• Dokumentation i olika former 

Du kommer att förstärka vårt utvecklingsteam i Västerås och i huvudsak kommer du att jobba mot våra lokala och regionala kunder.

Required qualifications to be successful in this role:

För att lyckas i dina uppdrag behöver du vara ansvarsfull, resultatinriktad och du vet hur viktigt det är att hålla tidplaner och estimat. Du tar egna initiativ och är en självgående, utåtriktad och affärsmässig lagspelare som vill arbeta med människor och teknik. Som person delar du med dig av din kunskap, är ödmjuk och lätt att samarbeta med. 

Du har troligen en IT-inriktad akademisk examen eller motsvarande och har ett gediget teknikintresse. 

Det är meriterande om du har arbetat med något av följande: .NET, MVC, HTML5, CSS, Javascript, Java, SQL Server, Oracle, WCF, TFS, UNIT Test, agila utvecklingsmetoder, SharePoint, MS Azure/Office365.

Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt, men senast den 30 juli. För denna tjänst hanterar vi ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. 

Om du har några frågor så är du välkommen att kontakta Johanna Hallberg, johanna.hallberg@cgi.com.


systemutvecklare, developer, .net, java

What you can expect from us:

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna – som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Skills:

  • .NET
  • Agile / Collaborative Method
  • Java
  • JavaScript
  • Microsoft Sharepoint
  • MVC
  • SQL Server