Infrastructure Manager

Rekryterare
Proact MCS
Plats
Örebro (Län)
Annonserat
den 7 juni 2018
Stängs
den 8 juli 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vill du ha ett spännande och utmanande arbete i ett expansivt företag med höga ambitioner? Tack vare fortsatt ökad efterfrågan på våra tjänster så finns möjligheten nu hos oss.

Vi erbjuder dig en arbetsplats där framåtandan är tydlig, där du får arbeta i teknikens framkant och utvecklas med de bästa i ett härligt gäng där alla hjälps åt och ställer upp för varandra.

Vår driftverksamhet hanterar idag över 100 petabyte information som förser flera tusen servrar och applikationer med det data de behöver. Vi arbetar över hela Europa från våra leveranscenter i Sverige, England, Holland och Tyskland.

Om tjänsten

Som Infrastructure Manager har du en viktig nyckelroll i vår tekniska leverans av drift- och outsourcingtjänster. Du har i din roll full kännedom om den infrastruktur vi använder i våra datacenter och känner ansvar för att den fungerar som avsett och stödjer vår leverans.

Arbetet är omväxlande och omfattar allt från införande, förvaltning och livscykelhantering av befintlig infrastruktur till deltagande i projekt- och designarbeten för befintliga och nya kunder, infrastruktur och tjänster.

I våra datacenter finns många tillverkare representerade så som NetApp, Cisco, Dell, Juniper, F5, IBM med flera vilket bidrar till omväxling. Även fast du utgår från Örebro kommer du även att röra dig i Proacts datacenter primärt i Sverige.

Om dig

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.

Vi tror att du arbetat med datacenterinfrastruktur några år inom en driftorganisation, kanske även med ledande befattning. Du har förmodligen ett förflutet som tekniker och vet allt om hur det är att med kvalité montera, driftsätta och förvalta infrastruktur i datacenter. Du har inte nödvändigtvis djup specialistkompetens inom tekniska områden, men då du brinner för teknik och datacenterinfrastruktur har du ett brett kunnande och god förståelse och insikt inom de tekniska områdena. Du har genom erfarenhet lärt dig vad som fungerar bra, och också vad som fungerat mindre bra. Du vet också att en nyckel till fungerande IT-drift är dokumentation och ordning och reda.

Du arbetar en vanlig dag ifrån Örebro med fokus på vår egen infrastruktur. Våra kunder finns primärt i Sverige, men tjänsten kan även komma att omfatta arbete med Proacts kunder i övriga Europa. Du behöver ha goda kunskaper i svenska och engelska så väl i tal som i skrift.

 

Ansökan

Du ansöker om tjänsten via vår hemsida. Ansökan med CV och Personligt brev skall vara på svenska. 
Utvärdering och intervjuer kommer att ske löpande och du kommer att hållas informerad via vårt rekryteringssystem om hur processen fortlöper.
 

Om Proact

Inom Proact-koncernen är vi ca 850 anställda och finns i Belgien, Danmark, Estland, Finland, Lettland, Litauen, Nederländerna, Norge, Slovakien, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tjeckien, Tyskland och USA.

Proact grundades 1994 och moderbolaget Proact IT Group AB (publ) är noterat på Nasdaq Stockholm sedan 1999 under symbolen PACT. Ytterligare information om Proacts verksamhet finns på vår hemsida.

 

Kontaktpersoner

Pär Berglund

Operations Manager

073-7081523

par.berglund@proact.eu

Liknande jobb

Liknande jobb