Cloud Solutions Architecht

Rekryterare
Proact MCS
Plats
Örebro (Stad)
Annonserat
den 7 juni 2018
Stängs
den 8 juli 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vill du ha ett spännande och utmanande arbete i ett expansivt företag med höga ambitioner? Tack vare fortsatt ökad efterfrågan på våra tjänster så finns möjligheten nu hos oss.

Vi erbjuder dig en arbetsplats där framåtandan är tydlig, där du får arbeta i teknikens framkant och utvecklas med de bästa i ett härligt gäng där alla hjälps åt och ställer upp för varandra.

Vår driftverksamhet hanterar idag över 100 petabyte information som förser flera tusen servrar och applikationer med det data de behöver. Vi arbetar över hela Europa från våra leveranscenter i Sverige, England, Holland och Tyskland.

Om tjänsten

Som Cloud Solution Architect arbetar du med design, lösningar och tjänsteutveckling i samarbete med vår affärsutveckling, leveransteam, partners och våra kunder.

Detta är en teknisk roll, där du kommer att vara ansvarig för utveckling av lösningar till både befintliga och nya kunder. I rollen ingår att vara kundens rådgivare och hjälpa kunderna med transformation till molntjänster såväl i teorin som i praktiken. Beroende på vad som är rätt för kunden kan det vara publika molntjänster såsom Azure, AWS, privata eller hybrida molntjänster.

Ditt arbetsfält kommer primärt vara Sverige men internationellt arbete kan förekomma från tid till annan beroende på uppdragets karaktär.

Förutom att vara engagerad i kundprojekt som både rådgivare och utförare kommer du också vara involverad i affärsprocessen som tekniskt stöd i frågor rörande design, teknikval och medverka i utformning av anbudssvar.

Om dig

Du har en djup förståelse för molntekniker och har erfarenhet av att hjälpa kunder utveckla sin IT-plattform mot molntjänster. Du är van att leda djupa diskussioner runt såväl teknisk arkitektur som programteknisk design med molntjänster som driftplattform.

Du har dokumenterad erfarenhet av att framgångsrikt ha agerat rådgivare och arbetat med arkitektur, design, implementering och har kunskap om vad som krävs arkitektoniskt för att säkerställa tillgänglighet, tillförlitlighet och prestanda. Erfarenhet av applikationsutveckling, applikationsförvaltning, deployment, orkestrering, release eller Application Performance Management är meriterande.

För att lyckas behöver du vara bra på att uttrycka dig i tal och skrift på såväl svenska som engelska och ha en god samarbetsförmåga. Du har också förmågan att etablera goda relationer med partners och leverantörer och är van att agera som områdesexpert både internt som externt.

 

Ansökan

Du ansöker om tjänsten via vår hemsida. Ansökan med CV och Personligt brev skall vara på svenska. 
Utvärdering och intervjuer kommer att ske löpande och du kommer att hållas informerad via vårt rekryteringssystem om hur processen fortlöper.
 

Om Proact

Inom Proact-koncernen är vi ca 850 anställda och finns i Belgien, Danmark, Estland, Finland, Lettland, Litauen, Nederländerna, Norge, Slovakien, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tjeckien, Tyskland och USA.

Proact grundades 1994 och moderbolaget Proact IT Group AB (publ) är noterat på Nasdaq Stockholm sedan 1999 under symbolen PACT. Ytterligare information om Proacts verksamhet finns på vår hemsida.

 

Kontaktpersoner

Pär Berglund

Operations Manager

073-7081523

par.berglund@proact.eu

Liknande jobb

Liknande jobb