Innesäljare

Rekryterare
Proact MCS
Plats
Örebro (Län)
Annonserat
den 7 juni 2018
Stängs
den 7 juli 2018
Anställningsform
Vikariat
Sysselsättning
Heltid

Vill du ha ett spännande och utmanande arbete i ett expansivt företag med höga ambitioner? Tack vare fortsatt ökad efterfrågan på våra tjänster så finns möjligheten nu hos oss.

Vi erbjuder dig en arbetsplats där framåtandan är tydlig, där du får arbeta i teknikens framkant och utvecklas med de bästa i ett härligt gäng där alla hjälps åt och ställer upp för varandra.

Vår driftverksamhet hanterar idag över 100 petabyte information som förser flera tusen servrar och applikationer med det data de behöver. Vi arbetar över hela Europa från våra leveranscenter i Sverige, England, Holland och Tyskland.

Om tjänsten

I rollen som innesäljare hanterar du inkommande beställningar, upprätthåller relationer med kunder och leverantörer samt agerar produkt- och licensrådgivare. 
Fokus ligger på arbetsplatsrelaterad IT-utrustning men även servrar, lagring och licenser från Microsoft, VMware, Citrix mfl.

Tjänsten är ett vikariat fram till årsskiftet 2018/2019 med möjlighet till förlängning.

Om dig

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.

Du är serviceinriktad och tycker om att stötta såväl kollegor som kunder med rätt produktval. Affärsmässighet, nyfikenhet och en stor vilja att lära är andra viktiga egenskaper för att lyckas. Om du dessutom har erfarenhet av liknande försäljning är det meriterande.

Ansökan

Du ansöker om tjänsten via vår hemsida. Ansökan med CV och Personligt brev skall vara på svenska. 
Utvärdering och intervjuer kommer att ske löpande och du kommer att hållas informerad via vårt rekryteringssystem om hur processen fortlöper.

Om Proact

Inom Proact-koncernen är vi ca 850 anställda och finns i Belgien, Danmark, Estland, Finland, Lettland, Litauen, Nederländerna, Norge, Slovakien, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tjeckien, Tyskland och USA.

Proact grundades 1994 och moderbolaget Proact IT Group AB (publ) är noterat på Nasdaq Stockholm sedan 1999 under symbolen PACT. Ytterligare information om Proacts verksamhet finns på vår hemsida.

Kontaktpersoner

Henrik Ahlberg
Sales Manager MCS
073-708 16 99
henrik.ahlberg@proact.eu