Uppdragsledare / Change coordinator

Rekryterare
Proact MCS
Plats
Örebro (Län)
Annonserat
den 7 juni 2018
Stängs
den 7 juli 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vill du ha ett spännande och utmanande arbete i ett expansivt företag med höga ambitioner? Tack vare fortsatt ökad efterfrågan på våra tjänster så finns möjligheten nu hos oss.

Vi erbjuder dig en arbetsplats där framåtandan är tydlig, där du får arbeta i teknikens framkant och utvecklas med de bästa i ett härligt gäng där alla hjälps åt och ställer upp för varandra.

Vår driftverksamhet hanterar idag över 100 petabyte information som förser flera tusen servrar och applikationer med det data de behöver. Vi arbetar över hela Europa från våra leveranscenter i Sverige, England, Holland och Tyskland.

Om tjänsten

Som Uppdragsledare och Change coordinator ansvarar du för att koordinera uppdrag och förändringar i våra kunders IT-miljö. Du arbetar i nära samarbete med vår drift och kundansvariga och är vid behov med på förvaltingsmöten tillsammans med kund.

För att du ska lyckas måste du förstå kundens verksamhet och behov samt ha förmågan att omsätta det till konkreta mål och aktiviteter.

Om dig

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper. Du är driven, konsultativ och har förmågan att leda och entusiasmera såväl kollegor som kunder mot uppsatta mål. Vi tror att du har ett enkelt pragmatiskt synsätt på uppdragsledning och att du kan hålla pågående uppdrag levande med små enkla medel.

Du förstår hur en IT-miljö är uppbyggd och vad som behövs för att få det att fungera, både gällande teknisk design, hur man får allt på plats och vad som sedan krävs för att driva och utveckla densamma. Vi tror att du tidigare arbetat som infrastrukturkonsult, leveransansvarig eller Change coordinator med teknisk inriktning.

Ansökan

Du ansöker om tjänsten via vår hemsida. Ansökan med CV och Personligt brev skall vara på svenska. 
Utvärdering och intervjuer kommer att ske löpande och du kommer att hållas informerad via vårt rekryteringssystem om hur processen fortlöper.

Om Proact

Inom Proact-koncernen är vi ca 850 anställda och finns i Belgien, Danmark, Estland, Finland, Lettland, Litauen, Nederländerna, Norge, Slovakien, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tjeckien, Tyskland och USA.

Proact grundades 1994 och moderbolaget Proact IT Group AB (publ) är noterat på Nasdaq Stockholm sedan 1999 under symbolen PACT. Ytterligare information om Proacts verksamhet finns på vår hemsida.

Kontaktpersoner

Pär Berglund
Operations Manager
073-7081523
par.berglund@proact.eu