2nd line support till NCC Industry IT i Solna

Rekryterare
TNG IT Digital
Plats
Stockholms län, Solna
Lön
Fast lön
Annonserat
den 5 juni 2018
Stängs
den 6 juli 2018
Ref:
80A4CE1F-F7B6-4D1A-A984-BDB1E98F6865
Anställningsform
Visstid
Sysselsättning
Heltid

Vill du arbeta med 2nd line support hos NCC Industry i deras interna affärssystem? Sök tjänsten redan idag!

Du har nu möjlighet att bli en del av en stor satsning på ett av nordens största byggföretag, NCC. På 2nd line inom NCC Industry IT, söker vi dig som gillar variation i arbetet, problemlösning och alltid har service i fokus.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du kommer att jobba på ett av nordens största byggföretag i en omväxlande och välkomnande organisation. Vi erbjuder dig ett arbete där kommunikation och IT kommer att stå i fokus. I rollen så kommer du att arbeta med support för NCC interna system.

Du blir en del av ett team som jobbar mot hela den nordiska marknaden och du kommer få stor möjlighet att utvecklas i din roll som supporttekniker och framförallt inom affärssystem.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som 2nd line support kommer du:

 • ge support både tekniskt och administrativt utifrån redan tillgängliga processer och instruktioner
 • ge support fjärrstyrt och via telefon och mail
 • fokusera på kundnöjdhet och på så sätt bidra till verksmaheten
 • arbeta för att nå överenskomna SLAer och KPIer
 • hantera och prioritera inkommande arbetsuppgifter
 • identifiera trender av återkommande ärenden och eskalera vid behov
 • dokumentera, uppdatera rutiner och FAQ
 • sammanställa underlag inför rapportering, t.ex genom uppföljning av ekonomin

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

I rollen så kommer du att ha daglig dialog och uppföljning av NCC Industrys IT-leverantörer. Du kommer också att delta i test och IT projekt eller projekt i verksamhet där IT kompetens behövs. Generalistkompetens och en nyfikenhet att lära sig nya saker är till stor fördel och kommer att behövas för att bemästra en spretig systemflora där gammalt möter nytt.

VEM ÄR DU?

För att lyckas  och trivas i rollen som 2nd support är det bra om du:

 • har tidigare arbetslivserfarenhet av 2nd line och/eller 1st line support
 • har erfarenhet av affärssystem med komplexa integrationer och felsökning
 • är serviceminded och representativ
 • om du arbetat i processer
 • enligt change- och release (ITIL)
 • har en bred och generell IT kompetens, gärna med tidigarfe erfarenhet av support och affärsnära processer och system
 • arbetar strukturerat

Du bör även vara lyhörd och prestigelös som person med en förmåga att arbeta väldigt självständigt. Du pratar och skriver svenska och engelska flytande.

Mycket meriterande är även om du har tidigare erfarenhet av Dynamics 365 eller AX 2012. Ytterligare kunskap inom ett nordiskt språk är också en tillgång.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG IT Digital och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

TNG IT Digital är specialister på bemanning och rekrytering inom digital utveckling och support & drift. Vi är en del av TNG, det bemannings- och rekryteringsföretaget som ser bortom det uppenbara genom att rekrytera fördomsfritt. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal och som anställd konsult omfattas du av kollektivavtalets villkor gällande t.ex. lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Utöver det erbjuder vi friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Du har dessutom en dedikerad och engagerad konsultchef som arbetar för att du ska få en önskad karriärutveckling samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar på många andra orter runt om i Sverige.

Liknande jobb

Liknande jobb