CGI

Verksamhetskonsult, Treserva

Rekryterare
CGI
Plats
Göteborg
Annonserat
den 8 juni 2018
Stängs
den 7 augusti 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Position Description:
Treserva är ett av de mest moderna och framgångsrika omsorgssystemen på marknaden, med inriktning mot Sveriges kommuner. Som verksamhetssystem omfattar Treserva individ- och familjeomsorg, äldreomsorg, funktionshinder, kommunal hälso- och sjukvård samt flyktingverksamhet. Inom vår enhet, Welfare Management Software (WMS), finns idag cirka 100 personer. 

Vi söker nu en verksamhetskonsult med inriktning mot Äldreomsorg och/eller Funktionsnedsättning. Vi vill utifrån din yrkesbakgrund skräddarsy en roll inom konsultverksamheten där vi på bästa sätt använder dina kunskaper och erfarenheter. 

Hos oss på CGI får du det bästa av två världar. Ett multinationellt företag med stora muskler och karriärmöjligheter i den riktning du önskar, samtidigt som WMS är en mindre sammanhållen gruppering där vi har en enastående sammanhållning och högt till tak. Vi har en mix av medarbetare som är nya i sina roller och personer med lång erfarenhet.

 

Your future duties and responsibilities:

Som verksamhetskonsult fokuserar du på våra kunder. Du kommer att arbeta med införandeprojekt och kunder i förvaltning. Du kommer också ha möjlighet att arbeta med att ta fram nya konsulttjänster, både till nya och befintliga kunder. Arbetsuppgifterna handlar bland annat om att hålla i utbildningar, stödja i hur Treserva kan konfigureras och vara en rådgivare och businesspartner till kunderna kring hur de kan utveckla och effektivisera sin verksamhet på bästa sätt. 

Allt arbete sker i projektform, både internt och tillsammans med våra kunder. Uppdragen utförs till stor del på plats hos kunden. Du får ett spännande jobb med goda utvecklingsmöjligheter.

Att stimulera din affärsmässighet är givet. Inom CGI ger vi individen stort eget ansvar och månar om ett arbetsklimat som kännetecknas av teamkänsla och gemenskap. Vi delar gärna med oss av våra kunskaper och erfarenheter till varandra. Du får arbeta i en dynamisk organisation där du får chans att träffa många olika kunder, men även hjälpa till att utveckla vår egen verksamhet genom att skapa nya tjänster och erbjudanden. Viktigt är att du kan förstå och sätta dig in i kundens behov och processer för att kunna stödja kunden och den dagliga verksamheten med hjälp av vårt IT-system, Treserva.

Tjänsten medför resor inom Sverige då våra kunder är utspridda i hela landet. 
Placeringsort kan diskuteras.

Required qualifications to be successful in this role:

Du har en relevant högskoleutbildning, som socionom, socialpedagog eller motsvarande. Du ska ha arbetat i en eller flera kommuner och ha kännedom om kommunal omsorgsverksamhet med en djup kunskap inom verksamhetsområdet äldreomsorg och/eller funktionsnedsättning. Du har en god förståelse för hur IT-system fungerar, och ska också ha arbetat med och ha god kunskap om vårt system Treserva. 

Du har ett stort intresse att vilja hjälpa andra samt utveckla dig själv och din omgivning. Du är en självständig lagspelare som är lyhörd för kundens och företagets mål. Du är strategisk och analytisk i ditt tänkande men kan även jobba med detaljerade krav och konkreta kundfrågor. Du är kunnig inom ditt område, lätt att samarbeta med, förtroendeingivande och inspirerande. Du är flexibel och ser positivt på utmaningar. Vi förväntar oss att du uttrycker dig väl i såväl tal som skrift.

FÖR MER INFORMATION, KONTAKTA GÄRNA
Monica Hennum, tfn 46 (0) 767 64 2 377
Monica.hennum@cgi.com

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum 2018-08-06.


Treserva, verksmahetskonsult, omsorgssystem, welfare management software, WMS, äldreomsorg, funktionsnedsättning, socionom, omsorgsverksamhet

What you can expect from us:

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna – som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Skills:

  • Client Management
  • Communication (Oral/Written)
  • Project Management

Liknande jobb

Liknande jobb