LFV SÖKER SYSTEMINGENJÖR INOM NÄTVERK OCH KOMMUNIKATION

Rekryterare
LFV
Plats
Norrköping (Kommun), Östergötland
Annonserat
den 12 juni 2018
Stängs
den 19 augusti 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

lfvbild

Som systemingenjör inom enheten Teknikuppdrag arbetar du inom ett brett område med system- och förvaltningsfrågor. Arbetet omfattar både nätverk och kommunikation och har fokus på IP-teknologi. En stor del av arbetet drivs i projektform, tillsammans med andra medarbetare och samarbetspartners. 

 

Du kommer att arbeta i vårt nätteam med drift och förvaltning av LFVs transmissionsnät, LFV ATN. Arbetet innebär bland annat design av stora och små förändringar i våra nätverk kopplat till LFV:s samtliga systembehov. I detta ingår planering av genomförande, dialog, dokumentation, anvisningar till våra leverantörer samt flygsäkerhetsbedömningar. I arbetet ingår även regelbundna kontakter med verksamheten (exempelvis flygledare) och andra myndigheter i nätrelaterade frågor.  

 

Vi söker dig som har en teknisk datautbildning, högskoleingenjörsexamen eller motsvarande med inriktning mot nätverksteknik. Du har dokumenterad kunskap och erfarenhet av att arbeta brett inom hela eller delar av området IP-nät samt kunskap inom CISCO. Vi söker dig som uppskattar en roll där du stöttar våra experter inom hela OSI-modellen.  

 

Vi vill även att du har kompetens inom brandvägg, routing & switching, design, mulitcast, MPLS och netsecurity. Kompetens inom följande områden är meriterande; RAD utrustning och RAD-MUX, djupare arbete med security och säkerhetsfrågor samt kunskap motsvarande CCNP R & S, CCNP Security, CCDP Design. 

 

Som person behöver du vara praktisk, drivande och resultatorienterad. Du är strukturerad och har lätt för att kommunicera och inte minst är du redo för utmaningar och egen utveckling. Dokumentation är en viktig del av vårt arbete, vilket ställer krav på att du är noggrann och har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Med anledning av att LFV finns på flera orter kan en del resor förekomma.  

 

Om du vill vara med och driva vår utveckling framåt är det här rätt plats för dig! 

 

Tjänsten är en tillsvidareanställning, men vi tillämpar sex månaders provanställning. Placeringsort är i första hand Norrköping, Arlanda eller Sturup men kan diskuteras. Innan anställning genomför vi ID-kontroll, drogtest och registerkontroll. Sista ansökningsdag är 19/8, men vi kommer att arbeta med urvalet löpande.

 

För mer information om tjänsten, kontakta: 

Cecilia Dahlgren, Gruppchef Teknikuppdrag Torn och COM, tel 070-995 07 28 

 

LFV undanber sig kontakt från annonsförsäljare. 

 

Fackliga företrädare: 

Per-Ola Kårbro, ST 011-19 25 22 

Gunnar Magnusson, SACO, 011-19 25 02  

 

Liknande jobb

Liknande jobb