CGI

Enhetschef BI & Data Analytics North inom CGI Next, Stockholm

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm
Annonserat
den 12 juni 2018
Stängs
den 13 augusti 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Position Description:

CGI Next är en nybildad enhet inom CGI Sverige med fokus på att leverera lösningar i teknikens framkant. CGI Next är för dig som vill jobba med spännande och utmanande kunder och den senaste tekniken i en öppen och kreativ miljö. Vi söker nu en Enhetschef till vårt affärsområde BI & Data Analytics North. 

Som Enhetschef är du en av våra nyckelpersoner. Du kommer att ha din bas på CGIs kontor på Epicenter i centrala Stockholm och kommer att ansvara för, och leda en enhet med ca 55 medarbetare som är placerade från Stockholm till Luleå. Du jobbar tillsammans med din enhets ledningsgrupp, ett postitivt och engagerat team, där ni fokuserar på både strategiska och operativa frågor samt vidareutveckling av en framgångsrik verksamhet. Du rapporterar till Affärsområdeschefen för CGI NEXT, Charlotte Darth, som även är en del av den svenska ledningsgruppen.
 

Your future duties and responsibilities:

Som Enhetschef har du fullt resultatansvar och ansvarar för att formulera en strategi för lönsam tillväxt inom din enhet. Huvuduppgifterna är att driva försäljningen av tjänster inom BI och Data Analytics, utveckla kundrelationer samt hitta nya affärsmöjligheter. Tillsammans med ditt team skapar ni ett klimat där alla tar ansvar för att följa med i den senaste tekniska utvecklingen inom BI och Data Analytics samt hur dessa tekniker i framkant kommer våra kunder tillgodo för att öka deras konkurrenskraft. 

Som ledare är du ansvarig för att motivera, engagera och kompetensutveckla dina medarbetare samt coacha enhetens konsultchefer i deras arbete med kunder och medarbetare. En stor del av er vardag är att lära av varandra, skapa smarta lösningar tillsammans i team och ha roligt med kollegor och kunder. 

Som Enhetschef är du även ambassadör för CGI Next och representerar enheten på olika event och aktiviteter.

Required qualifications to be successful in this role:

Vi söker dig som älskar affärer och kundrelationer och har en stark vilja att utveckla såväl kundens som vår verksamhet. Du har ett brinnande intresse för BI och Data Analytics och flerårig erfarenhet inom området. Vi ser gärna att du har brett kontaktnät och har koll på nya möjligheter och lösningar för BI och Data Analytics. 

Vi tror att du är en senior ledare som stimuleras av innovations- och förändringsarbete. Du har dokumenterad erfarenhet av att driva tillväxt och förändring samt erfarenhet som ledare över ledare. Meriterande är också om du har haft resultatansvar i dina tidigare yrkesroller. 

För att lyckas i rollen tror vi att du har: 

• Ett gott affärssinne 
• Förståelse för kundens utmaningar både på IT- och verksamhetssidan.
• Fallenhet för att kommunicera budskap och lösningar till kunder och medarbetare.
• Egen drivkraft och förmågan att bygga nätverk. 
• Erfarenhet av både sälj- och leveransprocess i en konsultorganisation.
• Förmåga till struktur samt "ordning-och-reda"

Som Enhetschef erbjuds du ett stimulerande och utmanande uppdrag och blir en central person för BI & Data Analytics inom CGI. Du får fantastiska möjligheter att utveckla en enhet tillsammans med andra ledare, som brinner för att hjälpa våra kunder att nå framgång och prioriterar våra medarbetare till att växa och lyckas i sina karriärer. Att ha roligt tillsammans med kollegor och kunder och att utvecklas på jobbet är vårt kärnvärde. 

Vi är givetvis nyfikna på vem du är och vi ser med spänning fram emot din ansökan! 

Har du frågor om rollen är du välkommen att kontakta: 
Charlotte Darth: charlotte.darth@cgi.com

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum 2018-XX-XX.

CGI finns i 40 länder med 72 500 medlemmar varav 3 800 i Sverige i 25 städer. En kombination som öppnar många och flexibla karriärvägar. Vi är stolta över att för fjärde året i rad fått utmärkelsen Top Employer i Sverige och utmärkelsen Bästa Jämställdhetsindex (i gruppen IT- och Telekomföretag) som bekräftar vår ambition att vara den bästa arbetsplatsen i vår bransch.

What you can expect from us:

Build your career with us.

It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients’ digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities. 

At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

Learn more about CGI at www.cgi.com.

No unsolicited agency referrals please.

CGI is an equal opportunity employer.

Skills:

  • Business Acumen
  • Business Development
  • English
  • Leadership
  • Swedish

Liknande jobb

Liknande jobb