CGI

Information Security Advisor, Stockholm, Enköping, Göteborg, Malmö

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm
Annonserat
den 13 juni 2018
Stängs
den 13 augusti 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Position Description:
Vill du jobba med ett härligt gäng experter inom Cyber Security? 
Vi söker dig som har en gedigen erfarenhet av säkerhet inom infrastruktur, nätverk och PKI. 

Just nu letar vi efter fler säkerhetsexperter inom nätverk och kommunikation för att kunna hjälpa våra större kunder med mycket höga krav på säkerhet. Vi söker dig som vill arbeta i Stockholm, Göteborg eller Malmö.

Hos oss på CGI får du arbeta tillsammans med mycket kompetenta kollegor i spännande uppdrag och vi vågar lova inspirerande möten och utveckling där du kommer att vara en viktig del av vårt Security team. Våra uppdrag omfattar allt ifrån djupa tekniska säkerhetsprojekt och införande av t.ex. vår certifikat- eller underskriftstjänst till GDPR-revisioner och olika säkerhetsanalyser. I teamet finns otroligt gedigen expertkompetens som du både bidrar till och får ta del av. Vi har roligt på jobbet och våra kunder har stort förtroende för vårt säkerhetsteam.

Den sammanlagda erfarenheten och vår unika bredd i teamet gör att vi kan hjälpa våra kunder med det mesta inom säkerhetsområdet.

Våra kunder finns inom alla sektorer och vi har också branschspecifik kompetens och erfarenheter inom teamet. Eftersom vi har totalansvar för våra högkvalitativa säkerhetstjänster har vi också egna utvecklare som ser till att våra managerade tjänster uppdateras och utvecklas för att vara framtidsäkra och attraktiva för våra kunder. 

Vi har högt i tak och vi delar med oss av vår kunskap, vilket är en förutsättning för att vi ska kunna leverera på topp. Driv, stark motivation och lojalitet kännetecknar teamen inom Cyber Security enheten. Samtidigt som vi älskar vårt jobb ser vi till att ha balans i livet, något som är en självklarhet.

Så här säger en av våra medlemmar om stämningen i teamet:

”Vi delar gärna med oss av vår kunskap och har intressanta diskussioner då det är en spännande bransch som ständigt utvecklas i takt med tekniken. Detta gör att man också blir insatt i nya trender och tekniker vilket alltid är kul för den teknikintresserade men även den som är intresserad av regelverk, policys och förordningar m.m.

Tillsammans hjälper vi varandra med våra olika kompetenser för att leverera hög kvalitet i våra leveranser och tjänster vilket ger en känsla av trygghet och gemenskap som medarbetare men ger också möjlighet till att lära sig mycket nytt inom området security.”

 

Your future duties and responsibilities:

Som konsult i vårt team kommer du att jobba med kunder inom alla branscher. Ditt fokus kommer att vara på infrastruktur, nätverk och kommunikationsfrågor. Din bredd inom säkerhet gör att du enkelt kan hantera alla slags frågor inom såväl IT- som informationssäkerhet. Vi vill att du har en djup teknisk kompetens så att du med lätthet kan föreslå rätt typ av hållbara säkerhetslösningar som löser de utmaningar som våra kunder står inför. Med en positiv attityd och en hög grad av proaktivitet hjälper du våra kunder med allt ifrån säkerhetsrådgivning och säkerhetsarkitekturer till nätaccess och monitoreringspolicys. Du kan hantera och lösa arkitekturfrågor och föra dialog med såväl ledning som tekniker.

Required qualifications to be successful in this role:

För att lyckas i din roll ska du vara senior inom området. Du har ett stark CV med gedigen erfarenhet kring nätverk och kommunikation med höga krav på säkerhet. Vi lägger stor vikt vid dina erfarenheter och kunskaper och naturligtvis dina personliga egenskaper. Vi vill att du är engagerad, att du tar ansvar och har ett genuint intresse för säker infrastruktur och säkerhetsfrågor. Du har förmågan att självständigt sälja in egna uppdrag till nya eller befintliga kunder och du har lätt för att skapa kontakter och bygga relationer. Egenskaper som lagkänsla, servicekänsla och noggrannhet är självklara hos dig.

Det är viktigt att du behärskar det svenska språket flytande och att du kan uttrycka dig mycket väl i både tal och skrift på engelska och svenska.

CGI är en vinnare inom IT-branschen som erbjuder dig utmanande, kvalificerade och roliga arbetsuppgifter. Du ingår i ett rikstäckande nätverk av konsulter med samma inriktning och kompetens. Våra kunder finns primärt på den nordiska marknaden, till största delen i Sverige. Resor kan förekomma.

Välkommen med din ansökan!

För mer information, kontakta gärna:
Anna Dawrin
anna.dawrin@cgi.com

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum är 2018-08-10.

säkerhet, security, infrastruktur, IT, konsult, consulting, kommunikation, nätverk

What you can expect from us:

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna – som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Skills:

  • Security
  • Security Architecture

Liknande jobb

Liknande jobb