Förvaltningsansvarig Airport Radio & Datakom, Swedavia Airport Telecom AB

Rekryterare
Swedavia AB
Plats
Stockholm-Arlanda, Sigtuna
Annonserat
den 13 juni 2018
Stängs
den 24 augusti 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Swedavia äger, driver och utvecklar tio flygplatser i Sverige. Vi är cirka 3000 medarbetare som arbetar tillsammans för att skapa den tillgänglighet som behövs för att underlätta resande, affärer och möten. Vi är världsledande i utvecklingen av flygplatser med minsta möjliga klimatpåverkan. Tillsammans för vi världen närmare. Swedavia Airport Telecom AB är sedan den 1 april 2014 ett helägt dotterbolag till Swedavia Real Estate AB. Bolaget erbjuder kommunikationstjänster inom områdena telefoni, data och radio och ansvarar för drift, underhåll och utveckling av fibernät, kopparnät, teknikrum och datorhallar på Swedavias samtliga flygplatser.

 

Swedavia Airport Telecom söker nu en kundorienterad och teknikintresserad Förvaltningsansvarig Airport Radio & Datakom. Airport Radio är Swedavias Tetra radio med hög tillgänglighet som möter flygplatsens krav. Datakom är ett produktområde som levererar Internet, WAN och LAN tjänster till företagskunder på Swedavias flygplatser.


Dina arbetsuppgifter
I rollen som Förvaltningsansvarig Airport Radio & Datakom har du ansvar för att ta fram förvaltningsplan och att denna genomförs. Du ansvarar för förvaltning end-to-end och säkerställer att drift, kapacitet och kvalitet genom hela systemet är enligt förvaltningsplanen. I din uppgift ingår det att driva projekt för att säkerställa att planen levereras, identifiera och koordinera verksamhetens (det vill säga våra kunders) behov, önskemål och krav. Förvaltningsansvarig koordinerar och kommunicerar servicefönster och andra arbeten till interna och externa intressenter. Du och Förvaltare stöttar våra kunder i deras dagliga hantering av Swedavias Tetra radio och Datakomtjänster och är säljstöd tillsammans med Swedavia Airport Telecoms kundsupport och säljare. Du arbetar också med produktutveckling på uppdrag av produktansvarig.


Din profil
Vi söker dig med ett starkt teknikintresse. Du har en högskoleutbildning inom teknik, data/telekom alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet samt har tidigare arbetat med Tetra radio. Du har dokumenterad vana av att arbeta med systemförvaltning av Tetra radio, erfarenhet av att driva förvaltningsmöten med leverantörer och att upprätta behovsanalyser med kunden i fokus.

 

Meriterande är kunskaper i SuperOffice CRM, MS Excel, MS Visio och ProOpti. Dina kunskaper i svenska och engelska är mycket goda i såväl tal som skrift.

 

Som person är du självgående och gillar problemlösning på kundens villkor. Du gillar att ha ordning och reda samt ser fördelarna med att arbeta med ständiga förbättringar.


Vi erbjuder
På våra flygplatser möter vi hela världen. Det är en unik arbetsplats med flygpuls och atmosfär. Vi ser att olikheter och mångfald berikar, och ser det som en förutsättning för vår framtida utveckling som hållbart företag. På swedavia.se/om-swedavia/lediga-jobb/ kan du läsa mer om hur det är att jobba hos oss.


Anställning och kontakt
Tjänsten är en tillsvidareanställning med placeringsort Stockholm Arlanda. Har du frågor vänligen kontakta Karl von Bergen, Försäljningschef Swedavia Airport Telecom AB, på telefonnummer 010 109 04 08.

 

Säkerhet har hög prioritet för oss på Swedavia. Vi genomför därför en säkerhetsprövning innan beslut om anställning. Mer information om vad säkerhetsprövning innebär hittar du här.

Välkommen med din ansökan senast den 24 augusti 2018.

Till ansökan

Liknande jobb

Liknande jobb