Onsite nätverkstekniker till Huskvarna

Rekryterare
TNG IT Digital
Plats
Jönköpings län, Jönköping
Lön
Fast lön
Annonserat
den 13 juni 2018
Stängs
den 21 juni 2018
Ref:
D676C697-18FA-4B3E-B1A4-17B477C19CC6
Anställningsform
Visstid
Sysselsättning
Heltid

Vill du jobba på ett stort internationellt bolag? Sök då jobbet som Nätverkstekniker till Onsite support!

Är du en person som gillar att arbeta med människor och hjälpa dem i sitt vardagliga arbete? Vill du utveckla dina kunskaper inom teknik och IT på ett välkänt stort företag inom produktion?

Vi söker nu en Nätverkstekniker med erfarenhet av nätverk till en av våra kunder i Huskvarna. Du skall arbeta i deras Onsite-grupp både mot ärendekön från central HelpDesk och med planerade installationer och förändringar i IT-miljön. Arbetet sker till största delen på plats ute hos kund. Någon resa till andra siter kan förekomma.

Uppdraget startar i Juli och pågar fram till årsskiftetr. Tjänsten ska tillsättas snarast och ingår i vår bemanningsverksamhet där du blir anställd av TNG och arbetar som konsult.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

  • En dynamisk arbetsmiljö tillsammans med trevliga kollegor
  • En möjlighet att kunna öka din efterfrågan på arbetsmarknad i framtiden
  • Utveckla dina kunskaper inom teknik, service och IT
  • Ett spännande uppdrag som löper över hela 2018

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

  • Felsöka och åtgärda ärenden av IT-produkter såsom PC, nätverk och skrivare
  • Arbetar med planerade installationer och förändringar i IT-miljön
  • Upprätta PC, printrar, routrar och switchar samt konfigurera dessa enligt underlag
  • Dokumentera i ärendesystem

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

För oss på TNG är det också oerhört viktigt att du som konsult trivs och känner dig trygg i din anställning. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

VEM ÄR DU?

Vi ser att du är produktiv, serviceinriktad, teknisk och en teamspelare som brinner för service. Du skall ha såväl teoretiska kunskaper som praktisk erfarenhet av att arbeta i och med nätverk. Du gillar att vara behjälplig, att hantera kunder, vara pedagogisk och har en väl utvecklad känsla för service. Förutom den tekniska kompetensen är förmågan att kunna dokumentera och ordningssinne A och O för denna tjänst. Körkort B är meriterande.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG IT Digital och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

TNG IT Digital är specialister på bemanning och rekrytering inom digital utveckling och support & drift. Vi är en del av TNG, det bemannings- och rekryteringsföretaget som ser bortom det uppenbara genom att rekrytera fördomsfritt. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal och som anställd konsult omfattas du av kollektivavtalets villkor gällande t.ex. lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Utöver det erbjuder vi friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Du har dessutom en dedikerad och engagerad konsultchef som arbetar för att du ska få en önskad karriärutveckling samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar på många andra orter runt om i Sverige.