CGI

PKI Arkitekt, Säkerhet, Stockholm och Göteborg

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm
Annonserat
den 14 juni 2018
Stängs
den 10 september 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Position Description:
CGI fortsätter växa inom säkerhetsområdet – Vi söker PKI experter/lösningsarkitekter!

Vad du kommer att göra hos oss:
Cyber Security teamet behöver förstärkning! Vi söker flera konsulter inom Cyber Security och inom PKI främst - Vårt säkerhetsteam har fullt upp och vi behöver fler erfarna konsulter för att hinna med alla nya spännande uppdrag och projekt. Vi söker nya medlemmar i både Stockholm och Göteborg då våra kunder främst finns i dessa stora regioner.

 

Your future duties and responsibilities:
Du får arbeta tillsammans med mycket kompetenta kollegor i spännande uppdrag och vi vågar lova inspirerande möten och utveckling. Vi jobbar i team med alla delar inom ett IT-projekt, allt från förstudier till design, implementation och drift. Vi har högt i tak och vi delar med oss av vår kunskap, vilket är en förutsättning för att vi ska kunna leverera på topp. Driv, stark motivation och lojalitet kännetecknar teamen inom Cyber Security enheten. Samtidigt som vi älskar vårt jobb ser vi till att ha balans i livet, som är en självklarhet.


Required qualifications to be successful in this role:
Vi lägger stor vikt vid dina erfarenheter och kunskaper och naturligtvis dina personliga egenskaper. Vi kräver ett stort engagemang, att du tar ansvar och har ett genuint intresse för säkerhetsfrågor. Egenskaper som lagkänsla, servicekänsla och noggrannhet är självklara hos dig! 
Du ska ha en stark CV med gedigen erfarenhet av arbete med PKI frågor och projekt. Har du certifieringar är det naturligtvis meriterande.
Om du väljer att jobba hos oss, en vinnare inom IT-branschen, erbjuder vi dig utmanande, kvalificerade och roliga arbetsuppgifter. Visst resande kan förekomma då du ingår i ett rikstäckande nätverk av konsulter med samma inriktning och kompetens. Våra kunder finns primärt på den nordiska marknaden, till största delen i Sverige.

För mer information, kontakta gärna: 
Anna Dawrin 08-6711594
Andrew Docherty 08-6710203 

Rekryteringar sker löpande, ansök redan idag!

PKI, Public Key Infrastructure, Security, säkerhet, Systemarkitekt ,Arkitekt, Architect,

What you can expect from us:

Build your career with us.

It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients’ digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities. 

At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

Learn more about CGI at www.cgi.com.

No unsolicited agency referrals please.

CGI is an equal opportunity employer.

Skills:

  • Project Management
  • Security
  • Security Architecture
  • Systems Architecture

Liknande jobb

Liknande jobb