CGI

Director Consulting Services, Insurance, Stockholm

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm
Annonserat
den 14 juni 2018
Stängs
den 13 augusti 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Position Description:

Vi söker förstärkning till CGI och letar efter dig som vill dra nytta av de möjligheter som ett internationellt företag av vår storlek kan ge. 

Vår vision: ”Att vara en ledande global leverantör av IT- och affärsprocesser i världsklass som hjälper våra kunder att lyckas”

Delar du vår dröm: ”Att skapa en miljö där vi trivs med att arbeta tillsammans och, som ägare, bidra till att bygga ett företag som vi kan vara stolta över” 

Då är det dig vi letar efter!

Vi söker dig som är drivande och stimuleras av förändringsarbete. Du är en ledare med stark vilja att utveckla såväl kundens verksamhet som vår. Kommunikation, positivitet och lösningsorientering i kombination med affärsmannaskap är viktiga egenskaper. Du kan, och har ett stort engagemang för att hitta kreativa idéer och innovativa utvecklingsmöjligheter tillsammans med våra kunder.
 

Your future duties and responsibilities:

I rollen driver du sälj- och leveransprocesser för de kunder du ansvarar för. Du hanterar försäljningen till inarbetade kunder och ansvarar för att utveckla försäljningen till potentiella nya kunder och nya områden hos befintliga kunder. I det ingår bland annat byggande av affärsrelationer, driva nya affärsmöjligheter, driva upphandlingar/offerter och hantera förvaltning av befintliga kontrakt. I leveransprocessen handlar det om att säkerställa och kvalitetssäkra pågående leveranser. 

I din roll leder du ett konsultteam på ca 15 konsulter som du har medarbetaransvaret för. I ditt team arbetar du med att inspirera, motivera, engagera och kompetensutveckla. Självklart arbetar du även med att rekrytera nya medarbetare då tillväxt är ett mycket stort fokusområde. Våra konsulter arbetar inom hela systemutvecklingsprocessen - kravfångst, analys, strategi, projektledning, design, utveckling, test, implementation och förvaltning - inom hela IT-applikationsområdet hos våra kunder i försäkringsbranschen. 

Du erbjuds ett utmanande och stimulerande arbete med ansvar att driva affärens sälj och gruppens utveckling framåt, där du är insäljande av CGI:s resurser samt hela produktportfölj. Du ingår i enhetens ledningsgrupp och får möjlighet att arbeta i ett jämställt, positivt och engagerat team. Där fokus ligger på ledarskap, strategiska-, så väl, som operativa frågor och vidareutveckling av en framgångsrik verksamhet. Du arbetar som säljare på den lokala marknaden och kan också ha hela CGI:s marknad som arbetsfält, med bland annat nationella- och internationella kunder och nätverk.

Required qualifications to be successful in this role:

För att lyckas i din roll som Director Consulting Services hos oss ser vi att Du har bakgrund inom Financial Services och ett brett kontaktnät i synnerhet inom Insurance, eftersom du organisatoriskt kommer att tillhöra Insurance enheten inom Stockholm & Financial Services. Vidare har du en dokumenterad erfarenhet som säljare/ledare med personalansvar samt erfarenhet av både sälj- och leveransprocesser.

Egen drivkraft och förmågan att bygga nätverk är viktig, liksom ett gott affärssinne och förståelse för kundens utmaningar både på IT- och verksamhetssidan. Att vara proaktiv och kunna ”ligga steget före” är andra förmågor som efterfrågas. Du har också ett administrativt ”sinne” och förmåga till struktur samt ”ordning-och-reda”.

För mer information, kontakta gärna: 
Susann Edvardsson, VPCS Insurance
Telefon: 0739208701


Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum är 2018-08-10.

konsult, konsultchef, consulting, finance, insurance, försäkring, sälj, säljare, chef

What you can expect from us:

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna – som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Skills:

  • Business Analysis
  • Business Development / Sales
  • Communication (Oral/Written)
  • Finance & Accounting
  • Leadership
  • Problem Solving/DecisionMaking
  • Procurement

Liknande jobb

Liknande jobb