Nätverkstekniker – Security & Routing till TeleComputing

Rekryterare
Visolit
Plats
Stockholm (Län)
Annonserat
den 14 juni 2018
Stängs
den 14 juli 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vill du vara del av ett tillväxtbolag med många spännande utmaningar och möjligheter framöver där du blir specialisten inom ditt område? TeleComputing växer och behöver nu förstärka verksamheten för nätverksdrift med specialistkompetens inom Security & Routing.

Om tjänsten
Som Nätverkstekniker kommer du i huvudsak att säkerställa en driftsäker och uppdaterad nätverksmiljö inom ditt område. Tillsammans med dina närmsta kollegor och ditt team vilka idag består av 14 tekniker med olika senioritet och erfarenhet driver ni verksamheten framåt. 

I tjänsten ingår även att:

• Arbeta med incidenthantering, t.ex
o Trådlösa nätverk
o Brandväggar
o Latency & kapacitet
• Managering av brandväggar
• Planera och genomföra förändringar i infrastrukturen

TeleComputing präglas av ett nära samarbete mellan de olika delarna inom drift- samt konsultorganisationen vilket för dig innebär en daglig kontakt med dessa. Du kommer också att vara delaktig i möten hos både nya och befintliga kunder. Tjänsten är placerad på TeleComputings kontor i Kista, du rapporterar till chef för nätverksgruppen. 

Med visionen: "Helping customers create business value through IT” erbjuder TeleComputing en tjänst i ett tillväxtbolag med många spännande utmaningar och möjligheter framöver. Din kompetens och kunskap värdesätts och du erbjuds kontinuerlig kompetensutveckling och vidareutbildning. Stor vikt läggs vid ditt välmående, hälsa, trivsel och arbetsmiljöfrågor med särskilt goda personalförmåner.

Är det här du?
För att du ska passa för tjänsten ser vi att du har certifiering eller kompetens motsvarande:

• CCNP Routing and switching
• CCNP Security
• CCNP Wireless

Du har under cirka fem år arbetat i en kvalificerad roll kopplad till Cisconätverk såsom third line eller i rollen som arkitekt. Ett krav för tjänsten är att du har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. Med stor sannolikhet arbetar du idag hos eller har erfarenhet från någon av de större aktörerna inom outsourcing eller kommunikation. 

I denna rekrytering fäster vi stor vikt vid dina personliga egenskaper, för att trivas i rollen söker vi dig med brinnande intresse för teknik och nätverk. Du är en kreativ problemlösare som trivs i en roll där du får använda din analytiska förmåga. Vidare har du en god kommunikativ förmåga med ett stort fokus på att leverera med hög kvalité.

På TeleComputing väntar ambitiösa och dedikerade kollegor samt en stimulerande och spännande vardag. 

Vill du veta mer?
I denna rekrytering samarbetar TeleComputing med Level Recruitment. För att söka tjänsten, klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor kontakta rekryteringskonsult Carolina Eskengren eller Anna Sjögren på 08-120 50 402. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Sökord: nätverk, cisco, outsourcing, nätverkstekniker

Om TeleComputing Sweden AB
TeleComputing levererar marknadsledande och miljövänliga lösningar inom IT-drift, outsourcing, IT OnDemand och tillhörande SaaS-tjänster (Software as a Service) samt konsulttjänster inom IT-infrastruktur. Koncernen har 900 anställda på 7 orter i 3 länder och ca 1000 företagskunder i Norden.

Att du som anställd på TeleComputing växer och utvecklas är nödvändigt för att även vi ska utvecklas. Vi vill att du ska nå din fulla potential. På så sätt kan vi skapa en god intern rörlighet. Som anställd kan du i stor omfattning vara med och påverka utvecklingen och kulturen på TeleComputing genom den du är - och arbetet du gör. För att nå våra mål behöver vi nytänkande och positiva medarbetare! Läs gärna mer om hur det är att jobba hos oss.

Kontaktperson:
Carolina Eskengren
08-120 50 427

Tjänstens omfattning:  Heltid
Anställningsform:  Tillsvidareanställning
Placeringsort:  Stockholm

Liknande jobb

Liknande jobb