Telenor Inpli

Telenor Inpli söker en engagerad och erfaren konsultchef

Rekryterare
Telenor Inpli
Plats
Stockholm (Län)
Annonserat
den 14 juni 2018
Stängs
den 28 juni 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Telenor Inpli är resultatet av en fusion mellan norska Datametrix och svenska Network Services. På Telenor Inpli arbetar det 400 högkvalificerade medarbetare som är fördelade på kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Oslo, Bergen, Stavanger, Ålesund, Trondheim och Singapore.

Vi har från den 26 februari 2018 ett nytt gemensamt varumärke och namn, vi är Telenor Inpli och vi har fortsatt starkt fokus på nätverk, IT-säkerhet och kommunikation.

Telenor Inpli går en spännande framtid till mötes med skapandet av ett nytt skandinaviskt varumärke som skall fyllas med en stark företagskultur, ett tydligt värde för våra kunder och fortsatt tillväxt. Vårt mål är också att alla som arbetar hos oss skall må bra och ha kul tillsammans. Hoppas du vill vara med på vår resa!

Din eminente företrädare har bestämt sig för att ta nästa kliv i karriären och lämnar därmed en mycket viktig roll som nu behöver ersättas.

Vårt erbjudande

Vi erbjuder dig att bli en nyckelspelare i ett utvecklingsorienterat och värdegrundsstyrt företag med kompetens och enkelhet som vår trygga bas. Erbjudandet innefattar det utmanande arbetet i att möta den fortsatt stora efterfrågan av våra specialister. Nyckeln till framgång för Telenor Inpli ligger i ett fokus på kärnverksamheten i kombination med ett fokus på den enskilde medarbetarens vidareutveckling. Vårt mål är att alla som arbetar hos oss skall må bra, utvecklas och ha kul tillsammans!

Ditt arbete

Du kommer att leda, coacha och ansvara för ca 25 kompetenta nätverks- och IT-säkerhetskonsulter som jobbar med våra integratörsuppdrag eller befinner sig ute hos våra kunder i Storstockholm. Du för en daglig dialog med uppdragsgivare och konsulter för att säkerställa att konsulterna har rätt förutsättningar, och att Telenor Inpli därmed håller avtalad levereras, både tekniskt och affärsmässigt. Med en personalstyrka som befinner sig på olika ställen, är det viktigt att aktivt arbeta ihop gruppen mot en gemensam målbild.

Du kommer att ha fullt budget- och personalansvar vilket bl.a. innebär löne- och utvecklingsansvar samt individuella utvecklingsplaner för dina konsulter. Du kommer även att, tillsammans med HR, ansvara för att rekrytera den kompetens som nya uppdrag kräver, och se till så att leveransplaner upprättas och följs.  Parallellt med dig arbetar våra duktiga Account Managers, vilket möjliggör att du kan fokusera fullt ut på ditt ledarskap, dina kundkontakter och att jobba nära leveransen.

I din vardag kommer du ha ett nära samarbete med säljchef, affärsansvariga och övriga konsultchefer där ni tillsammans aktivt arbetar för fortsatt tillväxt och utveckling av företaget.

Din profil

Du har lång och relevant verksamhets- och ledarerfarenhet och vet vilka utmaningar och möjligheter data- och telekombranschen har. Ditt framgångsrika ledarskap präglas av engagemang, uppmuntran och affärssinne. Du har en starkt relationsbyggande sida som bidragit till goda och långsiktiga affärsrelationer. Detta är allt annat än en förvaltande roll och vi ser efter dig som drivs av att utveckla och inspirera människor, ta egna initiativ och utveckla grupper och verksamheter. Det är meriterande om du har erfarenhet av intergratörsverksamhet samt av att leda människor på distans.

Du är en person som snabbt vill komma igång, är fokuserad och målinriktad och du känner igen dig i dina kollegor på Telenor Inpli som är lärande, professionella och samtidigt avslappnade i sin stil och sitt sätt att lösa problem. För dig är det viktigt att ha roligt på jobbet!

Låter det intressant?

Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag genom att klicka på “Sök jobbet”. Du behöver bara lägg in dina kontaktuppgifter samt bifoga cv och personligt brev eller söka med din LinkedIn-profil – det tar bara någon minut!

Har du frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Emma Lindahl-Söderberg på 0723-732173 eller emma.lindahl-soderberg@telenorinpli.se

Välkommen med din ansökan senast 28/6 2018.

Liknande jobb

Liknande jobb