CGI

Security Lead, Stockholm

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm
Annonserat
den 15 juni 2018
Stängs
den 14 augusti 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Position Description:
Vi söker en kommunikativ och driven säkerhetsspecialist. Du kommer att leda säkerhetsarbetet inom en global mjukvaruorganisation som utvecklar och förvaltar ett flertal lösningar för den svenska marknaden. Exempelvis hanterar våra system runt en miljon svenska löner varje månad. Vi söker nu dig som kan ta vårt säkerhetsarbete till nästa nivå. Vi tror att detta kräver en bred kompetens inom säkerhet med ett djup inom mjukvara.

 

Your future duties and responsibilities:
Du kommer att arbeta både strategiskt och operativt. Sätta riktningen och hjälpa oss implementera vägen. Många av dina arbetsuppgifter kommer att formas utefter aktuella behov och genom den säkerhetsagenda som du själv kommer att sammanställa och driva. Vi tror dock att en stor och återkommande del av ditt arbete består av att samarbeta med våra Scrum team, arkitekter, utvecklingschefer och produktägare för att möjliggöra att vi levererar säkra lösningar – idag, så väl som imorgon. 

Andra exempel på arbetsuppgifter innefattar att leda införandet av säkerhetsramverk och standarder inom alla våra lösningar; fastställa och dokumentera riktlinjer; hantera säkerhetskrav och följa upp penetrationstester; agera ”Subject Matter Expert” inom området; samt att ha viss kundkontakt. Kan du dessutom vägleda vår fortsatta agila förändringsresa i riktningen mot DevSecOps så blir vi extra glada!


Required qualifications to be successful in this role:
Vi söker dig som har ett stort intresse för och erfarenhet av säkerhetsarbete och som har förmåga att arbeta både strategiskt och ”hands-on”. Därtill har du erfarenhet av och uthållighet att driva igenom förändringar i organisationer och team.

Du bör ha arbetat med införande av standarder och modeller (så som ISO27000, OpenSAMM). Ha en mycket god kunskap kring applikationssäkerhet och vara bekant med OWASP. Därtill är det önskvärt att du har en inblick i GDPR och en förståelse för DevSecOps och hur vi kan dra nytta av det i vår fortsatta agila förändringsresa.

Som person är du driven, affärsorienterad, självständig och ansvarsfull. Du har lätt för att samarbeta och skapar förtroende hos såväl kollegor som hos kund. Du är en god kommunikatör i både svenska och engelska och du delar gärna med dig av din kunskap och expertis. Det är nödvändigt att du behärskar svenska språket både skriftligt och muntligt samt att du innehar ett svenskt medborgarskap. Detta är pga kundkontakt och sekretessavtal.

CGI Sverige har för fjärde året i rad utsetts till Top Employer i Sverige 2018. CGI Sverige får den prestigefyllda utmärkelsen för att företaget har levererat bevisat god resultat inom bland annat karriärplanering, utvärderingsprocesser, lärande och ledarskapsutveckling, så kom och bli en del av oss och vår spännande resa in i framtiden.

Har du frågor, kontakta gärna;
Saam Koroorian Nordlöf
+46 725268759

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum 2018-08-13.

What you can expect from us:

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna – som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Skills:

  • Communication (Oral/Written)
  • Security

Liknande jobb

Liknande jobb