UX-designer som brinner för den absolut bästa användarupplevelsen

Plats
Borlänge (Stad), Dalarna
Annonserat
den 25 juni 2018
Stängs
den 10 augusti 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Om tjänsten
Som UX-designer kommer du att ingå i vår produktorganisation för vårt laboratoriedatadatasystem CGM ANALYTIX som används på allt från mindre vårdcentraler till stora automatiserade sjukhuslaboratorier. CGM ANALYTIX genomgår just nu ett stort teknikskifte mot webbaserade och mobila lösningar, i den processen utgör rollen UX-designer en viktig pusselbit. Produktutvecklingen sker i nära samarbete med kunder och andra intressenter där du är delaktig i utformningen av användarinteraktionen och användargränssnittet från önskemål till färdig lösning. Arbetet kan innebära en del resande för att träffa kunder i samband med produktdesignen. 

  

Om dig
Vi söker dig som brinner för att skapa den absolut bästa användarupplevelsen. Vi tror att du har arbetat som UX-designer eller har motsvarande kunskap förvärvad på annat sätt och är sugen på att lära dig nytt!  Som person tror vi att du inspireras av att arbeta i team, trivs med att ta ett stort personligt ansvar och är självgående. Du har lätt för att samarbeta med andra och är strukturerad i ditt arbetssätt. Vi tror också att du är drivande, engagerad och bidrar till en god stämning på kontoret.

 

För att passa för tjänsten ser vi gärna att:
• du har tidigare erfarenhet av att ta fram användargränssnitt/användargränssnittskomponenter eller har annan grafisk bakgrund.
• du skriver och talar svenska och engelska obehindrat.
• du har troligen en universitets- eller högskoleexamen men du kan också ha motsvarande kunskap förvärvad på annat sätt.
• du har kunskap/erfarenhet av att fånga och dokumentera användarinteraktion i samband med utveckling av nya moduler.
• du har erfarenhet av verktygen; UXPin, Balsamiq eller motsvarande.
• du har tidigare erfarenhet av att arbeta i team.

  

Om oss
CompuGroup Medical LAB är ett produktbolag inom medicinsk IT med kontor i Borlänge och Stockholm. Vi ingår i den internationella koncernen CompuGroup Medical som har drygt 4 300 anställda och är en av världens största leverantörer av mjukvarusystem inom sjukvården. Vår huvudprodukt CGM ANALYTIX används av landsting och privata aktörer i Sverige, Norge, Slovakien och Ryssland. Vår produkt CGM ANALYTIX är ett laboratorieinformationssystem som används på allt från mindre laboratorier på vårdcentraler till stora automatiserade sjukhuslaboratorier.

 

Hela vår verksamhet genomsyras av vår värdegrund: kundfokus, engagemang, pålitlighet och förtroende. I allt vi gör försöker vi alltid att ha våra kunders bästa för ögonen.

 

Fördelar med att jobba på CompuGroup Medical LAB 

För oss är det självklart att du ska må bra och trívas på jobbet och vi har därför tagit fram en rad förmåner för dig som jobbar hos oss.


• Först och främst får du ett gäng trevliga och hjälpsamma kollegor.
• Vi har flexibel arbetstid och möjlighet att arbeta hemifrån via VPN – hjälper dig att få ihop vardagspusslet. 
• Du kan få föräldralön – extra tillskott i kassan för dig som är föräldraledig. 
• Vi har friskvårdsbidrag på 1000 kr per år och två friskvårdstimmar per vecka för träning på arbetstid alt. 2000 kr per år och ingen träning på arbetstid. 
• Vi har en sjukvårdsförsäkring (med möjlighet att teckna för familjen).
• Vi sitter i ljusa och moderna lokaler. 
• Vi har kollektivavtal (IT-företagen).

 

Dessutom får du en unik chans att vara med och påverka framtidens sjukvård som just nu genomgår en omfattande digitalisering! 
          
Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning. Heltid. 
Placeringsort: Borlänge

 

Ansökan
För att ansöka om tjänsten klicka på knappen "Apply Now" på vänster sida. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. 
 
Sista ansökningsdagen är 15 juli. Skicka in din ansökan redan idag, ansökningarna hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen.

 

Ange gärna i din ansökan var du såg vår annons!

Mer information
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta vår Produktchef, Björn på bjorn.lundberg@cgm.com alt. 0243-21 76 12 eller vår Personalchef, Sofia på sofia.olofsson@cgm.com alt. 0243-21 76 11.

Liknande jobb

Liknande jobb