SYSTEMUTVECKLARE som är en stjärna på databas & mjukvaruutveckling

Plats
Borlänge (Stad), Dalarna
Annonserat
den 25 juni 2018
Stängs
den 10 augusti 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Om tjänsten
Som systemutvecklare, inriktning databas, kommer du att ingå i ett SCRUM-team som arbetar med produktutveckling av vårt system för kliniska laboratorier inom sjukvården, CGM ANALYTIX. Systemet används på allt från mindre vårdcentraler till stora automatiserade sjukhuslaboratorier. Dessutom arbetar vi med utveckling av en rad andra spännande produkter. Våra uppdrag varierar från små till stora projekt. Produktutvecklingen sker ofta i nära samarbete med kunder och andra intressenter, där du ofta är delaktig i processen från önskemål till färdig lösning. Arbetet kan innebära en del resande för att träffa kunder i samband med installationer, tester och driftsättning. 


Om dig
Vi söker dig som brinner för programmering och har ett särskilt intresse för databaser. Vi tror att du har arbetat som systemutvecklare eller har motsvarande kunskap förvärvad på annat sätt och är sugen på att lära dig nytt! Du är van vid att utveckla komplexa system med höga krav på säkerhet och prestanda. Som person tror vi att du inspireras av att arbeta i team, tycker det är roligt att ta ett stort personligt ansvar och du är självgående. Du har lätt för att samarbeta med andra och är strukturerad i ditt arbetssätt. Vi tror också att du är drivande, engagerad och bidrar till en god stämning på kontoret.

 

För att passa för tjänsten ser vi gärna att:
• du har goda programmeringskunskaper i C# .NET.
• du har flerårig erfarenhet av mjukvarumjukvaruutveckling mot databaser.
• du har erfarenhet av databasen MS SQL Server.

• du skriver och talar svenska och engelska obehindrat.
• du har troligen en universitets- eller högskoleexamen men du kan också ha motsvarande kunskap förvärvad på annat sätt.

 

Det är meriterande om du har: 
• erfarenhet av komplexa SQL-frågor
• erfarenhet av testdriven utveckling både i kod och databas 
• erfarenhet av prestandaoptimering, avancerad felsökning och monitorering i kundmiljö

 

Om oss
CompuGroup Medical LAB är ett produktbolag inom medicinsk IT med kontor i Borlänge och Stockholm. Vi ingår i den internationella koncernen CompuGroup Medical som har drygt 4 300 anställda och är en av världens största leverantörer av mjukvarusystem inom sjukvården. Vår huvudprodukt CGM ANALYTIX används av landsting och privata aktörer i Sverige, Norge, Slovakien och Ryssland. Vår produkt CGM ANALYTIX är ett laboratorieinformationssystem som används på allt från mindre laboratorier på vårdcentraler till stora automatiserade sjukhuslaboratorier. 

Hela vår verksamhet genomsyras av vår värdegrund: kundfokus, engagemang, pålitlighet och förtroende. I allt vi gör försöker vi alltid att ha våra kunders bästa för ögonen.

Fördelar med att jobba på CompuGroup Medical LAB 
För oss är det självklart att du ska må bra och trivas på jobbet och vi har därför tagit fram en rad förmåner för dig som jobbar hos oss.

• Först och främst får du ett gäng trevliga och hjälpsamma kollegor. 
• Vi har flexibel arbetstid och möjlighet att arbeta hemifrån via VPN – hjälper dig att få ihop vardagspusslet.
• Du kan få föräldralön – extra tillskott i kassan för dig som är föräldraledig.
• Vi har friskvårdsbidrag på 1000 kr per år och två friskvårdstimmar per vecka för träning på arbetstid eller 2000 kr per år och ingen träning på arbetstid.  
• Vi har en sjukvårdsförsäkring (med möjlighet att teckna för familjen).
• Vi sitter i ljusa och moderna lokaler.
• Vi har kollektivavtal (IT-företagen).

Dessutom får du en unik chans att vara med och påverka framtidens sjukvård som just nu genomgår en omfattande digitalisering!

 

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning. Heltid. 
Placeringsort: Borlänge
 

Ansökan
För att ansöka om tjänsten, klicka på knappen "Apply Now" på vänster sida. Vi tar inte emot några ansökningar via e-post.  

 

Sista ansökningsdag är 15 juli. Skicka in din ansökan redan idag, ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

 

Ange gärna i din ansökan var du såg vår annons!

 

Mer Information
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta vår Utvecklingschef, Niklas på niklas.sodergren@cgm.com alt. 0243-21 68 43 eller vår Personalchef, Sofia på sofia.olofsson@cgm.com alt. 0243-21 76 11.

Liknande jobb

Liknande jobb