IT-tekniker som brinner för teknik och våra kunder

Plats
Borlänge (Stad), Dalarna
Annonserat
den 25 juni 2018
Stängs
den 10 augusti 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Om tjänsten
Som IT-tekniker hos CGM LAB blir du en del av ett härligt och framåtsträvande team. Just nu är vi i en intensiv fas där vi börjat introducera en ny produktgeneration baserad på den senaste webbteknologin (IIS, ASP.net, HTML5, AngularJS, TypeScript). I din roll som IT-tekniker kommer du främst att arbeta med leverans av vårt system vilket sker i nära samarbete med systemansvariga på laboratorierna och deras centrala IT-avdelningar. Arbetet innefattar även stöd till kunden efter leverans, med anpassningar och underhåll av vår systemlösning. En annan del i rollen är att vara kopplingen mellan kunden och vår övriga organisation.

 

Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat:
• Utföra uppdrag hos våra kunder kopplat till uppgradering och nya leveranser.

• Ha ett nära samarbete med våra kunders IT-avdelningar i samband med planering av nya releaser och förändringar inom kundens IT-miljöer.

• Felsökning och underhåll på system- och databasnivå (SQL script).

• Medverka i utvecklingen av företagets interna processer för deploy och paketering.

• Resor förekommer, främst inom Skandinavien.

 

Om dig
Vi söker dig som har ett inre driv och förmåga att lösa problem, gärna med nya lösningar som du dessutom har modet att stå upp för. För att lyckas i rollen är det mycket viktigt att du trivs i en social miljö, har lätt för samarbete och kan kommunicera med olika yrkeskategorier så väl internt som externt ute hos våra kunder. CGM är en internationell koncern och därför är det ett krav att du skriver och talar engelska obehindrat.  

Då tjänsten innebär resor krävs det att du har möjlighet och trivs med att resa.

Vi ser det som meriterande om du har en eftergymnasial IT-relaterad utbildning. Det också är meriterande om du har några års arbetslivserfarenhet från någon IT-relaterad tjänst inom IT-branschen och/eller sjukvården.

 

Om oss
CompuGroup Medical LAB är ett produktbolag inom medicinsk IT med kontor i Borlänge och Stockholm. Vi ingår i den internationella koncernen CompuGroup Medical som har drygt 4 300 anställda och är en av världens största leverantörer av mjukvarusystem inom sjukvården. Vår huvudprodukt CGM ANALYTIX används av landsting och privata aktörer i Sverige, Norge, Slovakien och Ryssland. Vår produkt CGM ANALYTIX är ett laboratorieinformationssystem som används på allt från mindre laboratorier på vårdcentraler till stora automatiserade sjukhuslaboratorier.

 

Hela vår verksamhet genomsyras av vår värdegrund: kundfokus, engagemang, pålitlighet och förtroende. I allt vi gör försöker vi alltid att ha våra kunders bästa för ögonen.

 

Fördelar med att jobba på CompuGroup Medical LAB

För oss är det självklart att du ska må bra och trivas på jobbet och vi har därför tagit fram en rad förmåner för dig som jobbar hos oss.

 

• Först och främst får du ett gäng trevliga och hjälpsamma kollegor.

• Vi har flexibel arbetstid och möjlighet att arbeta hemifrån via VPN – hjälper dig att få ihop vardagspusslet.

• Du kan få föräldralön – extra tillskott i kassan för dig som är föräldraledig.

• Vi har friskvårdsbidrag på 1000 kr per år och två friskvårdstimmar per vecka för träning på arbetstid alt. 2000 kr per år och ingen träning på arbetstid.

• Vi har en sjukvårdsförsäkring (med möjlighet att teckna för familjen)

• Vi har kollektivavtal (IT-företagen)

 

Dessutom får du en unik chans att vara med och påverka framtidens sjukvård som just nu genomgår en omfattande digitalisering!

 

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning. Heltid.

Placeringsort: Borlänge

 

Ansökan
För att ansöka om tjänsten, klicka på knappen "Apply Now" på vänster sida. Vi tar inte emot några ansökningar via e-post.

 

Sista ansökningsdag är 15 juli. Skicka in din ansökan redan idag, ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

 

Ange gärna i din ansökan var du såg vår annons!

 

Tillträde sker enligt överenskommelse.

 

Mer information
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta vår Utvecklingschef, Niklas på niklas.sodergren@cgm.com alt. 0243-21 68 43 eller vår Personalchef, Sofia på sofia.olofsson@cgm.com alt. 0243-21 76 11