Scania

Senior .Net utvecklare Sales IT

Rekryterare
Scania
Plats
Sodertalje
Annonserat
den 25 juni 2018
Stängs
den 3 september 2018
Kategori
Övriga jobb
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Scania is currently undergoing an exciting transformation from a traditional truck manufacturer to a provider of complete sustainable transport solutions. IT is a crucial part of this transformation as Scania’s success is depending on flexible and efficient IT solutions that support current and future business requirements.

Sektionen Presales inom Sales IT ansvarar för tjänsteutveckling och IT-leveranser till Sales & Marketings på Scania. Vi arbetar inom hela systemutvecklingsprocessen, från konceptutveckling till implementation och produktion. Just nu genomgår Scania IT dessutom en mycket spännande förändring mot ett allt mer verksamhets- och flödesorienterat arbetssätt där agila arbetsmetoder, strategin ’Cloud first’ och fasta högpresterande utvecklingsteam är en central komponent. Nu är det ett utmärkt tillfälle att kliva in i denna spännande resa.

Vi söker nu ytterligare medlemmar till ett av våra utvecklingsteam. Du som söker brinner för Agila arbetsmetoder och har ett stort intresse för modern systemutveckling och en spännande cloud resa mot AWS.

Du kommer att ha en central roll i ett av våra utvecklingsteam och kommer att få många kontaktytor runt om i Scanias organisation. Vi erbjuder verksamhetsnära arbete med teknisk variation i ett företag med mycket god arbetsmiljö. 

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att ingå i ett utvecklingsteam som ansvarar för alla bitar inom applikations- och tjänsteutveckling. Teamet är självgående och jobbar med testdriven utveckling och med hög kvalitet. Du kommer att vara delaktig i kravarbete, arkitektur, utveckling, testning och releasehantering. Vi tror att du har några år som senior systemutvecklare och vill utvecklas ytterligare som mjukvaruarkitekt och ett kompetent stöd till övriga utvecklare och testare i teamen. Vi vill att du står upp för kvalitén i ditt arbetet.

Din profil
Vi söker dig som har:

  • Förmåga att leda dig själv och andra
  • Engagemang och driv att tillsammans med andra utvecklas, leverera, förenkla & förbättra
  • Genuint intresse helst ett par års erfarenhet av agila metoder
  • Djup kunskap av .NET och Microsofts kringliggande produkter
  • Förmåga att uttrycka dig väl i både tal och skrift på såväl svenska som på engelska
  • Akademisk utbildning inom IT eller motsvarande erfarenhet
  • Erfarenhet från testdriven utveckling är meriterande
  • Erfarenhet av Amazon Web Services (AWS) är meriterande

Att arbeta i team, men även självständigt när så krävs är naturligt för dig. Du är strukturerad, självgående, vågar ta egna beslut och har en stark servicekänsla. Du är en god kommunikatör som gillar att vara social med din omgivning.

Förmåner

Som anställd på Scania erbjuder vi förutom karriär- och utvecklingsmöjligheter andra förmåner som exempelvis personalbil, resultatbonus, tjänstepension, flexibel arbetstid, lunch till reducerat pris och mycket mer. Bor du i Stockholm erbjuder vi direktbuss mellan Stockholm och Södertälje med Scania Jobexpress.
 
Ytterligare information
Kontakta Åke Zetterberg (Gruppchef), 08-553 834 68 eller Annette Skeppström (Scania Rekryteringscenter) 08-553 717 15. 

Ansökan
Ansökan ska innehålla personligt brev, CV och betygskopior.  Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden med återkoppling under augusti månad.

Liknande jobb

Liknande jobb