Frontend-utvecklare med fokus på rehabspecialister

Plats
Stockholm (Län)
Annonserat
den 28 juni 2018
Stängs
den 6 augusti 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Arbetsförmedlingen är Sveriges största förmedlare av arbeten. Varje år sammanför vi på olika sätt tusentals arbetssökande med arbetsgivare som behöver nya medarbetare. Vi har den samlade kunskapen om arbetsmarknaden, branscher och yrken. Som medarbetare hos oss får du, tillsammans med våra ca 15 000 kreativa och professionella medarbetare, vara med och bidra till att öka sysselsättningen och en välfungerande arbetsmarknad.
 

Vi har inlett ett omfattande förnyelsearbete och vi har ett starkt fokus på modernisering och digitalisering av våra IT-tjänster som används dagligen av 100 000-tals användare. De kommande åren flyttar vi oss närmare användarna och satsar på att bli Sveriges modernaste myndighet på IT-sidan.


Är du en engagerad, innovativ person med hög motivation, som trivs att arbeta i team och dessutom efterfrågar en arbetsgivare som investerar i din personliga kompetensutveckling? Då är Arbetsförmedlingen rätt plats för dig.


Till vår sektion Rehab och Utökad Service på IT-avdelningen söker vi nu dig som vill arbeta som frontend-utvecklare.


Vi har just nu en ovanligt låg arbetslöshet i Sverige, men för de arbetssökande med funktionsnedsättning är det en ständig lågkonjunktur. På vår sektion Rehab och stöd arbetar vi med IT-stöd för rehabspecialister för att förbättra förutsättningarna för just dessa arbetssökande. Vi arbetar även fokuserat med kriminalvårdsuppdraget samt planerar även att fokusera mer på den mer kvalificerade karriärvägledningen.


Hos oss kännetecknas arbetet av ständiga förbättringar och stora utmaningar. Vårt mål är att ta fram den bästa IT-upplevelsen till våra kunder och intressenter. Som utvecklare ingår du i ett agilt team, där du i nära samarbete med kollegor och användare säkerställer att vi kontinuerligt levererar kundnytta. Då teamet själva tar ansvar för sina leveranser och för ständig förbättring är det viktigt att du är en lagspelare som uppmuntrar och välkomnar förändring.


Vi söker dig som

• har utbildning i systemutveckling, t ex data- och systemvetenskap, civilingenjör med datainriktning, eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt
• har minst 2 års erfarenhet som systemutvecklare
• har arbetat med

• Frontendutveckling i webb, Angular JS/javascript/Typescript

• har god erfarenhet av tekniska ramverk och standarder
• har erfarenhet från utveckling i stora komplexa systemmiljöer
• har förmåga att jobba strukturerat och dokumentera tillräckligt
• kan ta ansvar för kvalitén på kod och driftsdokumentation
• har erfarenhet av agila utvecklingsmetoder


Meriterande krav

• Dokumenterad erfarenhet av JBoss/Wildfly, OracleDB, Docker, Maven, JUnit/SOAP UI/Cucumber, Linux
• Bitbucket, Jira, Confluence, Jenkins, Hudson, Kibana och ServiceNow
• Erfarenhet av Testdriven development(TDD)/Behavior Driven Development (BDD) Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet för rollen.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet för rollen.


Varför jobba med mig?
Jag heter Niklas Faager och är chef för sektion Rehab och utökad service. Jag brinner för att skapa trygga förutsättningar i sektionen så att alla kan vara sitt bästa jag. Jag inspireras mycket av Modern Agile och jag är en stark anhängare av growth mindset. Förnyelseresan som Arbetsförmedlingen befinner sig i just nu ser jag som mycket positiv och jag är övertygad om att vi tillsammans ständigt kan förbättras.


Övrigt
Anställningen är på heltid och inleds med 6 mån provanställning. Tillträde enligt överenskommelse. Arbetsplatsen är belägen på Hälsingegatan 38-40 och Norra stationsgatan 61 i Stockholm. Arbetsplatsen kommer att flytta under 2019 till nya lokaler vid Solna Strand. Arbetsförmedlingen erbjuder en attraktiv arbetsplats som utmärks av strävan att vara fri från diskriminering och ge lika möjligheter för alla. Vi välkomnar alla sökande oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnicitet, religion, funktionsnedsättning, sexuell läggning och ålder. Läs mer om vår organisation och vårt uppdrag på vår hemsida www.arbetsformedlingen.se


Ansökan
Välkommen med din ansökan märkt med diarienummer Akt Af-2018/0031 7600 senast den 6 augusti 2018. Du ansöker genom att klicka på knappen "ansök" nedan. Besvara frågorna om din utbildning och arbetslivserfarenhet samt bifoga ditt CV och ett personligt brev där du beskriver varför du söker jobbet.


Arbetslivserfarenhet  Frontend-utvecklare: erfarenhet efterfrågas

 

Om lön

Individuell lönesättning

Om anställningsvillkor

Heltid/ Ej specificerat

Arbetsgivarens webbplats

 http://www.arbetsformedlingen.se

Kontaktinformation Kontaktpersoner Caroline Ericsäter, Rekryteringspartner, Telefonnummer: 010 486 21 11 caroline.ericsater@arbetsformedlingen.se

 

Andreas Deniz, Facklig företrädare SACO-S, Telefonnummer: 010-486 21 98 andreas.deniz@arbetsformedlingen.se

 

Niklas Faager, Sektionschef, Telefonnummer: 010-486 75 17

 

Mats Lundström, Facklig företrädare SEKO, Telefonnummer: 010-486 67 35 mats.lundstrom@arbetsformedlingen.se

 

Företagets adress
Hälsingegatan 38

Postadress
Arbetsförmedlingen
Hälsingegatan 38
11131 Stockholm Sök jobbet senast 6 augusti 2018

Arbetsgivaren vill att du ansöker via deras webbplats.

Liknande jobb

Liknande jobb