CGI

Verksamhetskonsult, Malmö

Rekryterare
CGI
Plats
Malmö
Annonserat
den 2 juli 2018
Stängs
den 27 september 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Position Description:
Vi vill hjälpa våra kunder att leverera lösningar i världsklass! 

CGI är Sveriges ledande IT-tjänsteföretag med ca 4000 kollegor i Sverige och 70 000 anställda i världen. På vårt kontor i Malmö och på plats hos våra kunder, både deltar vi i och driver projekt. Vi levererar tillsammans med våra nationella och internationella kollegor. För tredje året i rad kan CGI Sverige stolt titulera sig som en Top Employer! 

Nu vill vi förstärka vårt team i Malmö och söker Dig med 3-5 års erfarenhet som verksamhetskonsult. 

Som verksamhetskonsult sätter du kunden i fokus och försöker alltid hitta den bästa lösningen. Hos oss kommer du att få arbeta tillsammans med några av de främsta i branschen. 

Det här erbjuder vi dig: 
Du får arbeta tillsammans med mycket kompetenta kollegor i spännande uppdrag och vi vågar lova inspirerande möten och utveckling. Vi jobbar med alla delar inom ett IT-projekt, allt från förstudier till design, implementation och drift. Hos oss finns det flera olika sätt att bli framgångsrik. Med våra program för karriär- och kompetensutveckling sätter du tillsammans med din ledare individuella mål och har alltid en tydlig plan för ditt nästa steg. 

Vi har en öppen och generös företagskultur. Att dela med sig av sin kunskap är en förutsättning för att vi ska kunna leverera på topp. Vi som arbetar här är drivna och motiverade. Att ha balans i livet är en självklarhet!

 

Your future duties and responsibilities:
I rollen som verksamhetskonsult kommer du att arbeta med affärsutveckling, effektivisering, strategier och förändringsledning. Det förutsätts att du är skicklig på att utveckla företag och organisationer, förstår verksamhetens krav på informations- och it-stöd och kan få människor att vilja arbeta på nya sätt. Ett jobb som verksamhetskonsult passar dig som är driven, dynamisk och gillar att anta nya utmaningar. Detta är ett jobb för ledare som har en helhetssyn över verksamheten och kan och vill driva förändring.

Du kommer att tillhöra vårt Malmö kontor. Arbetet kan vara förenat med resor inom och utom Sverige. Många av våra kunder är internationella så vana att jobba i en global miljö är meriterande.


Required qualifications to be successful in this role:
Vi söker dig som: 
Har akademisk examen alternativt en längre arbetslivserfarenhet, gärna inom IT branschen. 
Har minst 3-5 års erfarenhet som verksamhetskonsult. 
Har erfarenhet från både projekt och förvaltning av IT-system. 
Trivs med att jobba i stora, komplicerade och tidskritiska projekt. 
Förstår IT-strategier och vikten av att fokusera på verksamhetens och slutanvändarnas behov. 
Har erfarenhet ifrån retail och/eller Utilities. 

Det är meriterande om du har erfarenhet av globala retail kunder. 
Vidare har du god problemlösningsförmåga kombinerat med kvalitetstänk, noggrannhet och engagemang. Du behöver vara professionell i konsultrollen och tycka om att arbeta i team för att passa in hos oss. Som lagspelare har du en stark vilja att dela med dig av din kunskap till andra. Du har en förtrolig framtoning, brinner för kundnytta och är affärsmässig i arbetet du utför.

FÖR MER INFORMATION, KONTAKTA GÄRNA:
Malin Hanquist, malin.hanquist@cgi.com, +46768597554
Magnus Holgersson magnus.holgersson@cgi.com, +46706413858

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum 2018-08-28.


projekt, förvaltning, IT-system, IT-strategier, retail, utilities. affärsutveckling, effektivisering, strategier, förändringsledning


What you can expect from us:

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna – som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.


Skills:

  • English
  • Project Management
  • Retail
  • Supply Chain Management
  • Swedish

Liknande jobb

Liknande jobb