CGI

Supportmedarbetare med ekonomibakgrund

Rekryterare
CGI
Plats
Göteborg
Annonserat
den 2 juli 2018
Stängs
den 16 oktober 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Position Description:
Brinner du för problemlösning, gillar att samarbeta tätt med kollegor och tycker om att ha roligt på jobbet? Har du dessutom ekonomibakgrund samt lite kunskaper om SQL och gillar tekniska utmaningar har vi rätt jobb för dig! 

Du kommer ingå i ett sammansvetsat team som hjälps åt för att hitta lösningar åt våra kunder. På Göteborgskontoret jobbar support och utveckling tätt ihop och har även nära samarbete med våra konsulter. 

Raindance är ett av marknadens mest kompletta affärssystem med över 300 kunder i Sverige och Finland. Raindance olika moduler innehåller bland annat fakturering, budget, prognos, analys, uppföljning, anläggningsredovisning, e-handel, tid och projekt samt e-fakturering. Kunderna finns främst inom offentlig verksamhet, men också inom privat näringsliv.

 

Your future duties and responsibilities:
Du kommer att arbeta med avancerad 2nd line ekonomi- och business intelligence support i affärssystemet Raindance. Du hanterar ärenden av komplex karaktär som slussas vidare till dig. Du ingår i en arbetsgrupp om totalt cirka 20 st. supportmedarbetare. Det är en grupp med fokus på att ge god service och med stort intresse för att identifiera orsaken till och finna lösningen på pågående kundärenden. Som nyanställd får en introduktion där du går bredvid en kollega som har samma roll idag.


Required qualifications to be successful in this role:
Vi söker dig med erfarenhet av att arbeta brett inom ekonomi. Du kommer att arbeta med är ärenden som tillhör vårt team beslutsstöd. Där ingår t.ex. ärenden som rör verifikationshantering, bokslut, budget, prognos, analys, UDP, anläggningsredovisning, tid och projekt, Att ha kunskap inom SQL är en merit. 

Som person gillar du att ta ansvar och du har intresse för att ge god service. Det är viktigt att du arbetar strukturerat och tydligt. Tydligheten speglar sig även i din kommunikation där du har lätt att få andra att förstå i såväl tal som skrift. Du trivs med att analysera problem och att finna lösningar. Vidare arbetar du i team vilket ställer höga krav på god samarbetsförmåga och en balans mellan att våga ta plats samtidigt som du är lyhörd.


FÖR MER INFORMATION, KONTAKTA GÄRNA
Liselotte Abrahamson, liselotte.abrahamson@cgi.com, 076-140 36 64


Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum 2018-08-28.


Raindance, SQL, bokslut, budget, prognos, analys, UDP, ekonomi, support


What you can expect from us:

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna – som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.


Skills:

  • Analytical Thinking
  • Asset Management
  • Financial Analysis
  • SQL

Liknande jobb

Liknande jobb