CGI

Business Consultant, Kiruna

Rekryterare
CGI
Plats
Kiruna
Annonserat
den 4 juli 2018
Stängs
den 3 september 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Position Description:
Behärskar du begreppen digital transformation och transformational outsourcing? Vi söker en senior kreativ affärskonsult och projektledare inom dessa områden. Din placeringsort är Kiruna.

Inom enhet Norrbotnia söker vi en förstärkning inom affärskonsulting och senior projektledning. Resbarhet är ett måste då uppdrag förväntas ske inom hela Norrland. Uppdragen sker främst inom branscherna industri och offentlig sektor.

 

Your future duties and responsibilities:
Du kommer att vara delaktig i våra kunders digital utveckling och förändringsresa. Att vara en kraft att hjälpa vår kunder identifiera lämpliga steg på strategisk men också operativ nivå. Att hjälpa dessa organisationer och verksamheter i analys av verksamhet, kravställningar och möjliga lösningar. Du förväntas vara självständig i uppsökande aktiviter med våra kunder, att bygga en vinnande relation och förtroende för dig själv och för CGI.


Required qualifications to be successful in this role:
Du är en person med en gedigen brancherfarenhet med brinnande intresse för entreprenörskap, affärsutveckling och relationsbyggande. Van att verka och bidra till kunders utveckling och framgång. Du ska ha god erfarenhet av affärsutveckling, förhandling och avtal. Erfarenhet av personalledande befattningar är meriterande. 

För att kunna verka i rollen som affärskonsult till våra kunder skall du minst 10 års bransch erfarenhet inom industri och offentlig sektor. 

Utöver goda teknikkunskaper känner du starkt för att arbeta som konsult och uppskattar den variation som konsultyrket innebär vad gäller nya kunder, uppdrag och resor. Du sätter alltid kunden i fokus och försöker hitta den bästa lösningen. Som person delar du med dig av din kunskap, är ödmjuk och lätt att samarbeta med. Du respekterar och värdesätter dina kollegor, bra på att bygga interna nätverk/relationer, har förmåga att själv hitta vägar framåt och är självgående. 

Självklart har du har goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift.

Vi ser fram emot din ansökan redan idag, dock senast den 31 augusti.


What you can expect from us:

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna – som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.


Skills:

  • Business Development
  • Communication (Oral/Written)
  • English
  • Negotiation
  • Project Management
  • Swedish