Databasadministratör till Finansinspektionen

Plats
Stockholm (Län)
Annonserat
den 5 juli 2018
Stängs
den 10 augusti 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Som databasadministratör (DBA) kommer du att vara en del i ett team som utvecklar och förvaltar Finansinspektionens (FI:s) databasmiljö. I rollen ingår kravhantering, design och dokumentation för att förvalta, nuvarande och framtida databaslösningar. Det är en bred roll med varierade arbetsuppgifter där du arbetar mot många olika typer av system/applikationer. Rollen innebär dagligt specialiststöd till våra systemutvecklare såväl som avancerad SQL-utveckling. Du har nära kontakt med systemutvecklare och deltar i förstudier, projektplanering etc.

Utöver att arbeta i förvaltningen kommer du även att delta i andra projekt där du bidrar med din kompetens inom databaser och ger rekommendationer gällande säkerhet och möjliga lösningar inför uppgraderingar eller vid införande av nya system.

Vi söker dig som har minst 5 års arbetslivserfarenhet som DBA. Du har en relevant teknisk utbildning, akademisk examen med inriktning IT, data eller teknik är meriterande. Att du har erfarenhet av databasdesign, arkitektur och har hanterat stora datamängder är viktigt. Tjänsten förutsätter att du har goda kunskaper i hur MS SQL Server fungerar och databasoptimering. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av finanssektorn.

Som person är du kommunikativ, självgående, uthållig och serviceinriktad. Du är strukturerad och bidrar med gott samarbete genom att relatera till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Arbetet på FI förutsätter hög integritet och att du kan uttrycka dig väl på svenska och engelska i tal och skrift.

För ytterligare information är du välkommen att kontakta Martin Knutsson, bitr. avdelningschef, på 08-408 982 37. Vi tillämpar normalt sex månaders provanställning.

Välkommen med din ansökan med cv, personligt brev, examensbevis och relevanta betyg senast den 10 augusti 2018. Arbetspsykologiska tester kommer att ingå som en del av rekryteringsprocessen.

Liknande jobb

Liknande jobb