Telenor Inpli

Vi söker efter ännu en vass Wi-fi konsult!

Rekryterare
Telenor Inpli
Plats
Malmö (Kommun), Skåne
Annonserat
den 6 juli 2018
Stängs
den 27 oktober 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Telenor Inpli är resultatet av en fusion mellan norska Datametrix och svenska Network Services. På Telenor Inpli arbetar det 400 högkvalificerade medarbetare som är fördelade på kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Oslo, Bergen, Stavanger, Ålesund,Trondheim och Singapore.

Vi har från den 26 februari 2018 ett nytt gemensamt varumärke och namn, vi är Telenor Inpli och vi har fortsatt starkt fokus på nätverk, IT-säkerhet och kommunikation.

Telenor Inpli går en spännande framtid till mötes med skapandet av ett nytt skandinaviskt varumärke som skall fyllas med en stark företagskultur, ett tydligt värde för våra kunder och fortsatt tillväxt. Vårt mål är också att alla som arbetar hos oss skall må bra och ha kul tillsammans. Hoppas du vill vara med på vår resa!

Som tillväxtbolag expanderar vi ständigt och behöver därför utöka vår organisation med en Nätverkstekniker med grym Wi-fi kompetens till vår verksamhet i Malmö.


Vårt erbjudande
Du erbjuds en utmanande tjänst i ett expansivt, stabilt och ekonomiskt välmående företag. Nyckeln till framgång för Telenor Inpli ligger i ett fokus på kärnverksamheten i kombination med ett fokus på den enskilde medarbetarens vidareutveckling. Med din konsultchef har du en individuell utvecklingsplan som bl.a. innehåller flera utbildningsdagar per år. Utifrån vårt arbete med att jobba med kunder som anlitar oss för våra konsulttjänster samt som prenumererar på våra funktionstjänster, N.Able, har vi som målsättning att ge dig ett varierande jobb med arbeten på plats hos kund men även på kontoret. Vårt mål är att alla som arbetar hos oss skall må bra, utvecklas och ha kul tillsammans!


Dina arbetsuppgifter och ansvarsområden
Som erfaren tekniker med roll som konsult ansvarar du för kvalificerade konsultinsatser i varierande storlekar av nätverksmiljöer. Arbetsuppgifterna innefattar uppdrag på plats hos våra kunder med korta eller något längre uppdrag inom felsökning, felhantering, utveckling, installation, förändring men även viss leveransledning av kommunikationslösningar kan förekomma. Innefattar även Presale uppdrag med tillhörande aktiviteter tillsammans med vår säljkår.

Rollen har en huvudinriktning mot trådlösa nätverk och kringliggande utrustning och system för att möjliggöra en fullt fungerande funktion hos våra kunder. Vi levererar idag en funktionstjänst, N.Able, till våra kunder där Telenor Inpli ansvarar för installation samt löpande drift via vår Operationsverksamhet. Rollen utgör också en förlängning till vår Operations/Drift gällande hantering av serviceåtgärder som relaterar till våra funktionstjänster inom N.Able.


Din profil
Du har minst 4 års arbetslivserfarenhet från datakommunikationsbranschen. Under dessa år har du jobbat med installation och support av WLAN/LAN/WAN miljöer och är certifierad på marknadsledande produkter. Du är helt enkelt grymt duktig på trådlösa nätverk!

Sannolikt har du erfarenhet idag av att arbeta inom nedanstående områden:

  • Nätverksdesign och implementation inom trådlösa nät, WLAN
  • Nätverksdesign och implementation inom trådade nät, LAN
  • Accessteknologier
  • Säkerhet inom trådade och trådlösa nätverk (FW, SSL/VPN, IDS/P, 802.1x, RSA)
  • Switching och Routing
  • Vidare ska du ha stor förståelse för systemintegration och vana att prata med kund och även presentera lösningar inför kund.

Som person är du social, positiv, driven och ambitiös och du gillar kreativ problemlösning. Du är en person som snabbt vill komma igång, är fokuserad och målinriktad och du känner igen dig i dina kollegor på Telenor Inpli som är lärande, professionella och samtidigt avslappnade i sin stil och sitt sätt att lösa problem. För dig är det viktigt att ha roligt på jobbet!


Våra leverantörer
De leverantörer vi i huvudsak arbetar med idag inom aktuella områden är:
Aruba – Trådlösa nätverk, WLAN
HPE/Aruba – Switchutrustning, LAN
Fortinet – Brandväggar, FW


Låter det intressant?
Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag genom att klicka på “Sök jobbet”. Du behöver bara lägg in dina kontaktuppgifter samt bifoga cv och personligt brev eller söka med din LinkedIn-profil – det tar bara någon minut!

Har du frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Emma Lindahl-Söderberg på 0723-732173.

Liknande jobb

Liknande jobb