Telenor Inpli

Är du vår nya expert inom nätsäkerhet och brandväggar?

Rekryterare
Telenor Inpli
Plats
Stockholm (Län)
Annonserat
den 6 juli 2018
Stängs
den 15 september 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

IT-säkerhet är ett av våra stora satsningsområden, och vi önskar nu att utöka vår organisation med en senior nätverkskonsult med fokus på säkerhet och brandväggar till vårt team i Stockholm. Teamet bygger och utvecklar nätverkslösningar åt kommunikationsintensiva företag och organisationer. 

Du erbjuds en rolig och utmanande tjänst i ett expansivt, stabilt och ekonomiskt välmående företag. Nyckeln till framgång för Telenor Inpli ligger i ett fokus på kärnverksamheten i kombination med ett fokus på den enskilde medarbetarens vidareutveckling.

För att trivas hos oss är det viktigt att du känner igen dig i dina kollegor på Telenor Inpli som är lärande, professionella och samtidigt avslappnande i sin stil och i sitt sätt att lösa problem. För oss är det viktigt att du har roligt på jobbet!


Arbetsuppgifter
I rollen som senior nätverkstekniker inom säkerhet och brandväggar kommer du att ansvara för framtagning av design, konfiguration, implementation, driftsättning, dokumentation och förvaltning av säkerhetslösningar hos våra viktigaste kunder. Du kommer att ingå i ett team av specialister och experter och vara en viktig spelare vid framtagning av nya tjänster inom säkerhetsområdet.


Din profil
Du har minst 6-8 års arbetslivserfarenhet från datakommunikationsbranschen varav minst tre år inom säkerhet. Under dessa år har du förslagsvis jobbat med drift, installation och support av LAN/WAN miljöer. Det är meriterande om du har erfarenhet att presale och design. För att lyckas väl i rollen är det viktigt att du har dokumenterad erfarenhet av att ha arbetat med marknadsledande säkerhetsprodukter, så som tex Fortinet, Checkpoint, eller Cisco.

Sannolikt har du erfarenhet av nedanstående områden:

  •         Design och implementation av säkerhet i nätverk
  •         Säkerhet inom trådlösa och trådade nätverk
  •         Next generation firewall
  •         Access Management, tex clearpass och ISE
  •         Radius
  •         Switching och routing

Vidare ska du ha stor förståelse för systemintegration och vana att presentera lösningar och hålla workshops för kund. Du kan på ett enkelt sätta dig in och förstå kundens behov och utmaningar.

Som person är du positiv, driven och ambitiös och du gillar kreativ problemlösning. För att snabbt komma igång behöver du vara fokuserad, målinriktad och vilja ha roligt på jobbet.

Körkort och flytande i svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.


Låter det intressant?
Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag genom att klicka på “Sök jobbet”. Du behöver bara lägg in dina kontaktuppgifter samt bifoga cv och personligt brev eller söka med din LinkedIn-profil – det tar bara någon minut!

Har du frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Emma Lindahl-Söderberg på 0723-732173.

Sök jobbet!

Liknande jobb

Liknande jobb