Jobba som IT-tekniker hos våra kunder i Örebro län

Rekryterare
TNG IT Digital
Plats
Örebro län, Örebro
Lön
Fast lön
Annonserat
den 10 juli 2018
Stängs
den 10 augusti 2018
Ref:
6FFCEB08-76DC-4A18-BAA0-065DBE4D7F32
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vi på TNG söker nu dig som vill arbeta som IT-tekniker hos våra kunder i Örebro län

Vi på TNG ser ett ökat behov av IT-tekniker / servicetekniker / onsite-tekniker inom ett flertal områden och för kommande uppdrag söker vi nu dig som vill arbeta som IT-tekniker hos våra kunder i Örebro. Vi söker även dig som har ett intresse av att gå in som konsult eller underkonsult hos en av våra kunder.

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig en bred roll inom IT hos en av våra intressanta kunder. Våra kunder har spännande uppdrag där du får chansen att skapa kontakter och utveckla din kompetens.

Som konsult via TNG arbetar du tryggt med kollektivavtal, försäkringar och självklart friskvårdsbidrag.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifterna kan variera men skulle exempelvis kunna innefatta:

  • Drift och support på hårdvara och mjukvara
  • Självständigt felsöka och åtgärda tekniska problem
  • Delta i IT projekt eller projekt i verksamheten där IT-kompetens behövs
  • Hålla kontakt med leverantörer av systemet

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Uppdragen kan komma att variera utifrån längd och omfattning då våra kunder har olika behov och önskemål, vi söker därför dig som vill arbeta både heltid och deltid samt som konsult eller underkonsult.

VEM ÄR DU?

Du har studerat IT på gymnasienivå eller motsvarande och har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du delar gärna med dig av dina kunskaper och gillar problemlösning. För att lyckas i rollen ser vi att du talar och skriver svenska obehindrat. Har du erfarenhet av Java eller Sharepoint är de meriterande.

Som person har du ett intresse för IT, är serviceminded och har en god förmåga för problemlösning. Vidare så är du noggrann och har en stor integritets- och sekretessförmåga.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG IT Digital och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

TNG IT Digital är specialister på bemanning och rekrytering inom digital utveckling och support & drift. Vi är en del av TNG, det bemannings- och rekryteringsföretaget som ser bortom det uppenbara genom att rekrytera fördomsfritt. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal och som anställd konsult omfattas du av kollektivavtalets villkor gällande t.ex. lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Utöver det erbjuder vi friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Du har dessutom en dedikerad och engagerad konsultchef som arbetar för att du ska få en önskad karriärutveckling samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar på många andra orter runt om i Sverige.