CGI

Säkerhetskonsult inom IAM, Malmö/Stockholm/Göteborg

Rekryterare
CGI
Plats
Malmö; Stockholm; Göteborg
Annonserat
den 11 juli 2018
Stängs
den 10 september 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Position Description:

CGI är en av Sveriges största säkerhetsleverantörer och Identity and Access Management (IAM) är ett av våra fokusområden inom Säkerhet. 

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna – som hjälp för våra kunders digitala resor. Säkerhet, att ta kontroll, skapa effektivitet och bygga agila tjänster driver våra kunders utveckling och affärer. IAM är en av nycklarna för att stötta våra kunder i detta.

Våra uppdrag spänner över hela IAM-området och vi arbetar med såväl strategi, analys och design som med införande och förvaltning. Det är viktigt för oss att skapa nära relationer med våra kunder.

Your future duties and responsibilities:

Vi söker konsulter som jobbar med Identity och Access Management (IAM) eller som vill vidareutveckla sig inom detta område. 

Jobbar du idag med .Net eller Java, gärna inom HR området, och är nyfiken på Identity och Access Management så har du en spännande utveckling hos oss. Vill du jobba som konsult och hjälpa våra kunder med IAM så har vi både projekt och förvaltningsuppdrag att erbjuda. 

• Du är kundinriktad och kommunikativ – du har förmåga att förstå kundens verksamhet och drivkrafter. 

• Du är konkret och rak mot kunden och du känner dig bekväm med att kommunicera på såväl svenska som engelska. 

• Du är en framåt och positiv person. 

• För dig är det självklart att dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter till kollegor men även att söka råd när det behövs. 

Om du väljer att jobba hos oss, en vinnare inom IT-branschen, erbjuder vi dig kvalificerade och spännande arbetsuppgifter. Du kommer att tillhöra ett team med drivna arbetskamrater som älskar utmaningar, där du har goda möjligheter till en stor personlig utveckling. 

Vill du utvecklas så är det med oss du ska göra det!

Required qualifications to be successful in this role:

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

CGI utsågs till Top Employer 2017, för tredje året i rad, eftersom våra medarbetare anses ha mycket god arbetsmiljö samt att vi kan erbjuda gynnsamma arbetsvillkor och förmåner. Här får även du med mer erfarenhet möjlighet att utvecklas! Vi fokuserar på att ha roligt tillsammans då vi ser det som en av nyckelfaktorerna till kvalité och lyckade affärer.

Skicka din ansökan redan idag eller om du vill veta mer om tjänsten, hör av dig till Tina som gärna berättar mer om vårt framgångsrika team.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Anställningar sker löpande! Ansök redan idag!

FÖR MER INFORMATION, KONTAKTA GÄRNA:
Tina Frithiof 0708-51 35 97

IAM, Säkerhet, security, Identity och Access Management

What you can expect from us:

Build your career with us.

It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients’ digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities. 

At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

Learn more about CGI at www.cgi.com.

No unsolicited agency referrals please.

CGI is an equal opportunity employer.

Skills:

  • .NET
  • Communication (Oral/Written)
  • English
  • Identity and Access Mgt (IAM)
  • Java
  • Security,Identity,Access Mgmt
  • Swedish

Liknande jobb

Liknande jobb