CGI

Projektledare, Stockholm

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm
Annonserat
den 12 juli 2018
Stängs
den 5 oktober 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Position Description:

CGI satsar stort inom Business Intelligence och Advanced Analytics inom en helt ny enhet inom området; CGI NEXT. CGI Next har fokus på att leverera lösningar i teknikens framkant och med inriktning på bland annat BI, Cloud, Big Data, AI och Advanced analytics.

CGI Next är för dig som vill jobba med spännande och utmanande kunder och den senaste tekniken i en öppen och kreativ miljö.

Vi söker dig som vill arbeta med både sälj, affärsutveckling och konsulting. Vi ser gärna att du har erfarenhet från flera branscher av projektledning inom IT- och beslutsstödrelaterade projekt. Du kommer att delta i att driva sälj och affärsutveckling samt både leda och ingå i projekt ute hos kund eller i tjänsteleveranser som vi driver åt kund.
 

Your future duties and responsibilities:

Här får du jobba tillsammans med engagerade kollegor i varierande uppdrag där vi både kan operera som det lilla snabbfotade företaget och samtidigt dra fördel av den kraft som CGI´s globala organisation tillför. 

Den stora variationen på kunder och uppdrag gör att det finns stora möjligheter att själv välja den karriärsväg som passar just dig, allt från att fortsätta utvecklas inom ditt expertområde till att arbeta med krav, strategisk rådgivning eller inom olika ledarroller.

Vi ser en stor styrka i att våra medarbetare växer och utvecklas inom CGI Next och vi har en kultur som uppmuntrar till att våga ta steget och testa något nytt och utvecklande.

För att vilja och våga utvecklas arbetar vi mycket med att skapa en bra kultur där öppenhet och sammanhållning är nyckelord. Vi är mycket stolta över den kultur vi och våra anställda har skapat och ser bland annat att den mix av personer som jobbar hos oss varit en drivkraft till att skapa trivsel och trevlig stämning.

Required qualifications to be successful in this role:

Du har en relevant akademisk examen från universitet eller högskola och minst 3-5 års arbetslivserfarenhet. Du har även erfarenhet av projektledning. Därtill har du erfarenhet av att driva säljarbete och att bidra i affärsutveckling. En förutsättning för att lyckas i denna roll är att du har god förmåga att kunna uttrycka dig i tal och skrift både på svenska och på engelska 

Du har erfarenhet av att driva säljprocesser delvis på egen hand. Du är även van med att arbeta i projektformat samt har erfarenhet av att leda de projektresurser som du har till förfogande i mindre och/eller medelstora projekt med ambitioner att utvecklas till att leda större projekt. 

Du har ett genomgående kvalitetstänk, är noggrann och strukturerad i ditt arbete. Du är inte rädd att ta för dig, är öppen, nyfiken och gillar utmaningar. Du har en hög analytisk förmåga, är lösningsorienterad och har kunden i fokus.

Det är meriterande om du är certifierad, IPMA eller PMP. Det är även meriterande med erfarenhet från DW/BI/Analytics, antingen i en teknisk eller kravrelaterad roll.

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum är 2018-09-11.

FÖR MER INFORMATION, KONTAKTA GÄRNA
Mari Källström, Director Consulting Services, CGI NEXT
Mari.kallstrom@cgi.com

What you can expect from us:

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna – som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Skills:

  • Business Analysis
  • Communication (Oral/Written)
  • English
  • Project Management
  • Sales/Business Evolution
  • Swedish

Liknande jobb

Liknande jobb