Utvecklingschef till Samhall,placering i Linköping

Rekryterare
Samhall
Plats
Östergötlands län, Linköping
Lön
Fast lön
Annonserat
den 21 augusti 2018
Stängs
den 3 september 2018
Ref:
F67261DA-BA15-4275-916E-3C5570098910
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Verksamhets- och affärsdriven utvecklingschef till Samhall med placering i Linköping

Vill du vara med och driva en av Sveriges mest spännande digitaliseringsresor? Som utvecklingschef inom IT och digitalisering ingår du i IT ledningsgruppen och har en nyckelroll i realiseringen av Samhalls transformation mot en mer digital och agil organisation.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Samhall har påbörjat en omfattande digitaliseringstransformation som innebär nya arbetssätt och en utökad IT organisation. Du erbjuds en ny roll där du i tätt samarbete med CIO, systemchefen och leveranschefen ansvarar för realiseringen av komplexa utvecklingsprojekt inom IT och digitalisering samt att driva och införa agil utveckling inom IT och verksamhet.

Samhalls uppdrag är att skapa meningsfulla och utvecklande arbeten för personer med funktionsnedsättning, jobb som är efterfrågade på marknaden och tillfredsställer våra kunders behov. På så vis förenar vi kundnytta och samhällsnytta.

Genom att digitalisera vår verksamhet skapar vi tillväxt och möjlighet att få fler personer i arbete. Du erbjuds en roll där du driver innovativt utvecklingsarbete samtidigt som du har ett tydligt ledarskapsfokus där du inspirerar och stöttar verksamheten på denna förändringsresa.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Du blir en av nyckelpersonerna när det kommer till att driva teknisk verksamhets- och affärsutveckling med hjälp av utvalda leverantörer. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Ansvara för delar av realiseringen av komplexa utvecklingsprojekt
  • Identifiera och prioritera vilka digitala tjänster som kan utvecklas för att realisera Samhalls strategiska mål
  • Upprätta mål och planer
  • Samordna och koordinera utvecklingsarbetet
  • Resursplanera utvecklingsprojekt med leverantörer och anställda hos Samhall
  • Skapa rätt förutsättning för att lyckas implementera förändringar inom området

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Till en början kommer fokus vara på att bygga upp organisationen och på ett övergripande plan sätta strukturer för hur utveckling ska bedrivas på bästa sätt. Du kommer vara placerad i Linköping. Resor kommer förekomma till Örebro och till huvudkontoret i Stockholm, där även CIO är placerad.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har stor vilja och passion kring att driva och genomföra förändringar med fokus på utveckling. Du har mångårig erfarenhet av att leda komplex IT-utveckling samt har varit med och infört och utvecklat det agila arbetssättet. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av outsourcade IT-leveranser och molnbaserade lösningar.

Som person är du en naturlig och prestigelös ledare som motiveras av att utveckla andra och dela med dig av din kunskap. Du känner igen dig i våra värdeord som är: engagerad, pålitlig, uppmärksam och inkluderande samt har stor vana av att sitta i beslutsfattande positioner.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG IT Digital som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urval sker löpande och intervjuer hos Samhall kommer ske i augusti. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Samhall är Sveriges viktigaste serviceleverantör. Vi erbjuder tjänster inom allt från städ, tvätt och fastighetsskötsel till logistik, tillverkning, handel och omsorg. Vi är rikstäckande med dryga 25 000 anställda på cirka 600 orter och omsätter över åtta miljarder kronor per år. Genom våra kunduppdrag utvecklar vi personer med funktionsnedsättning och vi lyckas så bra för att vi är bäst på att matcha rätt person till rätt arbete. Det ger en kombination av kundnytta, medarbetarnytta och samhällsnytta som inget annat företag kan leverera. Om samhall: https://youtu.be/_zXoVT4BnE4 Fackliga kontakter för denna rekrytering är: Unionen: Hans Johansson, tel. 08-6020507 Ledarna: Pirjo Andersson, tel. 0920-36818 SACO: Asim Zilic, tel. 021-831820

Liknande jobb

Liknande jobb