CGI

Teknisk Projektledare, Stockholm/Göteborg

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm eller Göteborg
Annonserat
den 19 juli 2018
Stängs
den 19 september 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Beskrivning av tjänsten: Vi rekryterar! Är du projektledare, kunnig inom informationsarkitektur och vill arbeta med den senaste tekniken i en öppen och kreativ miljö? Nu har du möjlighet att bli en del av vårt härliga team. 

Vilka är vi? 

CGI NEXT är en ny nationell enhet inom CGI Sverige som levererar lösningar i teknikens framkant. Digitaliserings-teamet från CGI NEXT har en stark SharePoint & Office 365 expertis och lösningar för samverkan, informationshantering och Digital Arbetsplats. 

Din roll i vårt team

Vi erbjuder dig ett roligt arbete i en stimulerande teknisk miljö tillsammans med engagerade och kompetenta kollegor på en central arbetsplats i Göteborg eller Stockholm. Som teknisk projektledare kommer du att vara en nyckelspelare inom vårt område Digitalisering.

Dina framtida arbetsuppgifter:

I rollen som teknisk projektledare kommer du driva säljcase, förstudier/kravarbete samt ge rådgivning och inspiration till våra kunder i syfte att utveckla deras beslutsprocesser. Du kommer vara teknisk projektledare och/eller lösningsarkitekt i införandeprojekt och vara en del av komplexa, utmanande och kreativa projekt. Dessutom kommer du genomföra aktiviteter för att komma i kontakt med nya kunder och bredda kontaktytor på befintliga kunder. Du kommer även medverka som expert inom SharePoint vid arbete/presentationer av offerter och anbud. Det kan bli aktuellt med en ledarskapsroll för teamet.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik i denna roll:

Vem tror vi att du är:

Vi tror att det är den personliga inställningen som gör att vi lyckas och att våra kunder och medarbetare gillar oss. Det ska vara roligt att arbeta, vi ska skratta mycket och vi ska känna oss stolta över det vi genererar för våra kunder. När vi söker efter nya medarbetare letar vi efter dem som har mod, engagemang, affärsdriv och som kan skapa en bra stämning internt och externt. 

Vi tror att du brinner för: 

• Affärsutveckling/ Pre-Sale 
• Informationsarkitektur 
• Projektledning 
• Teknisk projektledning/ Lead Developer 
• Rådgivning 
• Microsoft SharePoint 
• Digitalisering
• Portaler
• SÖK 
• Business Intelligence 
• Collaboration 

Är du vår nästa medarbetare? Ansök här och nu direkt! Då tjänsten kräver att du är svensktalande vill vi gärna ha ansökan och bifogat CV på svenska. 

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum är 2018-09-18

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Kristin Duwe, Kristin.duwe@cgi.com 

Technical Project manager, Tekniskt projektledare, Business Intelligence, Microsoft SharePoint, .NET

Vad du kan förvänta dig av oss:

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna – som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Färdigheter:

  • Project Management

Liknande jobb

Liknande jobb