CGI

Lösningsarkitekt, Eskilstuna

Rekryterare
CGI
Plats
Eskilstuna
Annonserat
den 31 juli 2018
Stängs
den 1 oktober 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Position Description:

CGI växer nu ytterligare då vi har flertalet kommande större leveranser som behöver bemannas. 

Vi söker Dig som idag arbetar som lösningsarkitekt, antingen med fokus på en specifik tillämpningsplattform (t.ex Microsoft Dynamics) eller på en mer generell nivå inom systemutveckling eller systemintegration. Du har mångårig erfarenhet från komplexa IT-miljöer och är en driven problemlösare. 

Du är nyfiken på teknik och har god förståelse för vanliga förekommande teknikplattformar i modern IT. Du har förmåga att förstå övergripande samband och logiska helheter såväl som att effektivt bryta ner enskilda problem i mindre och greppbara beståndsdelar.
 

Your future duties and responsibilities:

Arbetet genomförs i projektform och innebär täta kontakter med kunder, projektledare, lösningsarkitekter, affärskonsulter, utvecklare etc. Arbetet kan vara förenat med resor inom och utom Sverige.

Det här erbjuder vi dig: 

Du får arbeta tillsammans med mycket kompetenta kollegor i spännande uppdrag och vi vågar lova inspirerande möten och utveckling. Vi jobbar med alla delar inom ett IT-projekt, allt från förstudier till design, implementation och drift. Hos oss finns det flera olika sätt att bli framgångsrik. 

Med våra program för karriär- och kompetensutveckling sätter du tillsammans med din ledare individuella mål och har alltid en tydlig plan för ditt nästa steg. 

Vi har en öppen och generös företagskultur. Att dela med sig av sin kunskap är en förutsättning för att vi ska kunna leverera på topp. Vi som arbetar här är drivna och motiverade. Att ha balans i livet är en självklarhet.

Det här är ett utmärkt tillfälle att gå med i ett vinnande lag. CGI erbjuder ett konkurrenskraftigt kompensationspaket med möjligheter till professionell utveckling. Förmåner för heltids- och tillsvidareanställda börjar första anställningsdagen och inkluderar ett program för vinstdelning och aktiesparprogram.

Required qualifications to be successful in this role:

Du har dokumenterad erfarenhet av arbeta med, och är gärna certifierad inom,ett eller flera specifika teknologiområden (t.ex C# .NET, Microsoft Dynamics, Sharepoint, Biztalk etc). Du har god problemlösningsförmåga kombinerat med kvalitetstänk, noggrannhet och engagemang. Du behöver vara professionell i konsultrollen och tycka om att arbeta i team för att trivas i rollen. Som lagspelare har du en stark vilja att dela med dig av din kunskap till andra. Du har en förtrolig framtoning, brinner för kundnytta och är affärsmässig i ditt arbete.

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum 2018-09-30.

För mer information. kontakta gärna:
Rami Hussein, rami.hussein@cgi.com , +46 70 6701993

Solution architect, Lösningsarkitekt, IT, design, implementation, drift

Skills:

  • .NET
  • Biztalk
  • C#
  • Leadership
  • Microsoft Sharepoint
  • Problem Solving/DecisionMaking
  • Solutions Architecture
     

What you can expect from us:

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna – som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb