CGI

Configuration Manager, Karlstad

Rekryterare
CGI
Plats
Karlstad
Annonserat
den 31 juli 2018
Stängs
den 1 oktober 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Position Description:

CGI växer i Karlstad och nu är vi på jakt efter en engagerad Configuration Manager till vårt team. Hos oss på CGI uppmuntras du att vara dig själv. Stämningen präglas av delaktighet, professionalism och engagemang.

Your future duties and responsibilities:

I rollen som Configuration Manager kommer du att arbeta med konfigurationshantering som att förbättra och underhålla bygg- och releaseprocessen. Du säkerställer spårbarhet mellan krav, kod, test och leverans. Vidare kommer du att hålla ihop utvecklings-, test- och produktionsmiljöer i både Unix/Linuxmiljö samt i Windowsmiljö. Du kommer att arbeta med Atlassianprodukterna Confluence, Bitbucket, Bamboo och Jira.

Required qualifications to be successful in this role:

Vi söker dig som har minst fem års erfarenhet av arbete som Configuration Manager. Du behöver ha en god förståelse för systemutveckling och genomförande av IT-projekt och vi ser det som positivt om du är en teknisk generalist som har arbetat t ex med server, virtualisering, nätverk och databaser. 

För att lyckas i dina uppdrag behöver du vara ansvarsfull och ha ett strukturerat arbetssätt. Du tar egna initiativ och är en självgående, utåtriktad och affärsmässig lagspelare som vill arbeta med människor och teknik. Som person delar du med dig av din kunskap, är ödmjuk och lätt att samarbeta med.

Utöver goda teknikkunskaper är det viktigt att du trivs i rollen som konsult och uppskattar den variation som yrket innebär vad gäller nya kunder, uppdrag och även resor. Du sätter alltid kunden i fokus och försöker hitta den bästa lösningen. 

Dina kunskaper i svenska och engelska är obehindrade i såväl tal som skrift. 

Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt, men senast den 30 september. För denna tjänst hanterar vi ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Om du har några frågor så är du välkommen att kontakta Liselotte Bryngelsson, liselotte.bryngelsson@cgi.com

configuration, CGI, konfiguration, testare

Skills:

  • Configuration Management
     

What you can expect from us:

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna – som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.