Androidutvecklare till Handelsbanken i Malmö

Rekryterare
Handelsbanken
Plats
Skåne län, Malmö
Lön
Fast lön
Annonserat
den 7 september 2018
Stängs
den 8 oktober 2018
Ref:
F61F18E4-9D25-4CE0-B8A1-DFB8E6399F8B
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Brinner du för Andoridutveckling och vill arbeta med den senaste tekniken? Sök tjänsten som Androidutvecklare till Handelsbanken!

Vill du arbeta på en av nordens största banker i en växande och stabil bransch? Till Handelsbanken i Malmö söker vi dig som har erfarenhet av Androidutveckling och vill arbeta med utveckling i Kotlin och Java. Här får du möjlighet att utveckla din kompetens inom det allra senaste inom Androidutveckling samtidigt som du får arbeta med utveckling som bringar värde för många användare.

Vill du bli en del av Handelsbankens härliga Androidteam och delta i utvecklingen av bankens alla appar? Varmt välkommen in med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Hos Handelsbanken i Malmö får du möjlighet att vara med i det senaste när det gäller Androidutveckling. Nu ges du möjlighet att arbeta i ett stabilt företag med en tydlig lokal förankring där det skapas en mer familjär anda och där vi utvecklar mobila lösningar och tjänster som underlättar människors liv i vardagen. Här får du en roll i en hjälpsam och lärande organisation där VI-känslan är otroligt närvarande. Om du anser att Mobile First är en nödvändighet för vår tekniska utveckling, ja då ska du absolut vara med där det händer, som Androidutvecklare på Handelsbanken i Malmö! Här får du inte bara ett stort ansvar för dina egna arbetsuppgifter med möjlighet att påverka, för rätt person finns det givetvis även stora utvecklingsmöjligheter inom företaget.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som Androidutvecklare kommer du att arbeta med:

  • Vidareutveckling av befintliga mobiltjänster
  • Skapa nya funktioner för banken alla mobilkunder
  • Uppdatera gamla funktioner och optimera dessa för bankens kunder
  • Arbeta i tvärfunktionella team med högt i tak och härlig teamkänsla
  • Testning av appar och funktioner

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att arbeta i ett utvecklingsteam tillsammans med de andra utvecklarna på kontoret och ges möjligheten att aktivt delta för att utveckla Handelsbankens IT-funktioner. Vi ser gärna att du är samarbetsvillig samt att du aktivt tar ansvar för de uppgifter som du tilldelas. Tjänsten är en heltidstjänst med flextider där man själv på ett mer fritt sätt kan planera sina arbetsdagar. 

 

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har erfarenhet som Androidutvecklare och vill jobba i Java och Kotlin för Android. Vi tror att du möjligen har erfarenhet av Git, Jenkins och Continuous Delivery. Du är intresserad och följer vad som händer inom mobil klientutveckling och möjligen har du också en god förståelse för REST. Som person gillar du att ta initiativ och eget ansvar samtidigt som du är en effektiv teammedlem som både delar med dig och tar emot kunskap för att uppnå gemensamma mål.
Vi tror att du drivs av att jobba med både nyutveckling och optimering och vi tror att det är en fördel om du har vana kring att släppa och underhålla appar via Google Play. Meriterande är det om du har arbetat med Espresso och/eller andra testverktyg för Android och gillar testdriven utveckling.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG IT Digital som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Tycker du om att ta eget ansvar och egna initiativ? Drivs du av att tänka nytt, påverka, fatta egna beslut och vill utvecklas? Vill du vara med och utveckla framtidens bank? Då tror vi att du kommer trivas hos oss. Handelsbanken är en fullsortimentsbank med verksamhet i fler än 20 länder och har i dag närmare 12 000 medarbetare. Handelsbankens mål är att ha bättre lönsamhet än genomsnittet för jämförbara banker på hemmamarknaderna. Målet ska främst nås genom nöjdare kunder och lägre kostnader än konkurrenterna. Vi arbetar ständigt för att vår företagskultur med decentraliserat arbetssätt och tro på individen ska genomsyra verksamheten. Inom Handelsbanken handlar jämställdhet och mångfald om att ta tillvara hela bankens potential.

Liknande jobb

Liknande jobb