CGI

Konsultchef, Karlskrona

Rekryterare
CGI
Plats
Karlskrona
Annonserat
den 7 augusti 2018
Stängs
den 28 september 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Position Description:

Enhet Utility, Communication and Retail (UCR) består av ett kreativt och framgångsrikt team. Vi har expansiva planer i Karlskrona och ett uttalat uppdrag att utveckla våra regionala och lokala kunder och affärer. Vi söker nu ytterligare en affärsinriktad, driven och engagerad ledare för våra konsulter och befintliga kunder med placering på vårt Karlskronakontor. 

Vi har etablerade Competence Communities i vår organisation med syfte att dela kunskap och säkerställa specialistkunskaper samt utveckling för våra medlemmar inom de olika områden vi verkar. Vi har en öppen och generös företagskultur. Att dela med sig av sin kunskap är en förutsättning för att vi ska kunna leverera på topp. Vi som arbetar här är drivna och motiverade. Att ha balans i livet är en självklarhet.

Du kommer att ingå i UCR:s ledningsgrupp där vi alla har ett gemensamt övergripande enhetsansvar för våra kunder, leveranser, medarbetare och strategiska utveckling av enheten. Du kommer att rapportera direkt till Enhetschefen.

Your future duties and responsibilities:

Som konsultchef ansvarar du för gruppens ekonomi, beläggning, tillväxt och kompetensutveckling. Du kommer att ha ett resultat- och budgetansvar för dina kunder där du även arbetar med merförsäljning. Du kommer att få ett offensivt tillväxtmål för gruppen som en av dina utmaningar att arbeta med. Som konsultchef har du också ett stort engagemang i kund- och marknadsrelaterade lokala aktiviteter.

Required qualifications to be successful in this role:

Vi söker dig som tycker om att utveckla både affärer och relationer hos våra kunder. Du stimuleras av att identifiera nya affärsmöjligheter som ger kundnytta och din erfarenhet inom IT-området gör att du har lätt för att förstå tekniken som möjliggör rätt lösning för våra kunder. 

För att lyckas i rollen behöver du ha några års erfarenhet inom IT-området. Du är drivande som person och stimuleras av förändringsarbete; du är en ledare som motiverar och engagerar dina medarbetare, du har en positiv/kommunikativ läggning och viljestyrka att utveckla såväl verksamhet som medarbetare.

Du erbjuds ett utmanande och stimulerande arbete med ansvar att driva gruppen – och enhetens utveckling framåt, tillsammans med ett fantastiskt gäng medarbetare och ledare. 

Vill du bli en del av vårt team, tveka inte att kontakta mig om du har några frågor, eller skicka in din ansökan redan idag! Sista ansökningsdag: 2018-09-30.

FÖR MER INFORMATION, KONTAKTA GÄRNA
Åsa Malmén, Vice President UCR – 073 3985078

Konsultchef, DCS,

Skills:

  • English
  • Leadership
  • Sales/Business Evolution
  • Swedish

What you can expect from us:

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna – som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.