CGI

It-Konsult, Gällivare/Kiruna

Rekryterare
CGI
Plats
Gällivare
Annonserat
den 7 augusti 2018
Stängs
den 2 oktober 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Position Description:

Vi söker dig som brinner för att jobba som konsult inom it och vill utvecklas i vårt team i Gällivare/Kiruna.

Har du kunskaper inom något av områdena nätverk, Informationssäkerhet eller datacenter Välkommen till oss på CGI! Vi söker nu fler tekniker till våra kontor i Gällivare alt Kiruna.

Your future duties and responsibilities:

Du kommer att få arbeta i allt från små och korta projekt på 1-12 månader till stora och långa åtaganden. Vi deltar i, och driver, projekt både på plats hos våra kunder och från vårt kontor i Gällivare / Kiruna. 

Vi arbetar såväl enskilt som tillsammans med våra nationella och internationella kollegor i våra åtaganden. Våra åtaganden och projekt genomförs med stöd av våra etablerade metoder och modeller som baseras på branschstandarder. 

Du kommer att få jobba med fokus inom något av nedanstående områden: 

• Nätverk och kommunikation 
• Informationssäkerhet 
• Datacenter 
• Projektledning 

Du kommer att förstärka vårt team i Gällivare/Kiruna .

Required qualifications to be successful in this role:

Du har förmodligen en IT-inriktad akademisk examen med ett gediget teknikintresse. Du är nyutbildad alternativt en erfaren person med goda kunskaper inom antingen nätverk och kommunikation, datacenterdrift eller informationssäkerhet. Certifieringar är meriterande men dock inget kvav. Du har goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift. 

Utöver goda teknikkunskaper så ska du känna starkt för att arbeta som konsult och uppskatta den variation som konsultyrket innebär vad gäller nya kunder, uppdrag och även resor. Du sätter alltid kunden i fokus och försöker hitta den bästa lösningen. Som person delar du med dig av din kunskap, är ödmjuk och lätt att samarbeta med. Du respekterar och värdesätter dina kollegor, har förmåga att själv hitta lösningar på problem och är självgående. 

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum 2018-10-01.

FÖR MER INFORMATION, KONTAKTA GÄRNA

Per Andersson Director Consulting Services, tel 0970-698856, per.e.andersson@cgi.com

IT-konsult, datacenter, informationssäkerhet

Skills:

  • Communication (Oral/Written)
  • Network
  • Project Management
     

What you can expect from us:

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna – som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.