CGI

Senior Technical Consultant, Karlstad

Rekryterare
CGI
Plats
Göteborg
Annonserat
den 7 augusti 2018
Stängs
den 17 oktober 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Position Description:

CGI är en av världens ledande IT-leverantörer med 3800 anställda på 30 orter i Sverige. Hos oss på CGI har vi en gemensam dröm om att ha roligt när vi jobbar och att vi tillsammans ska bygga ett företag som vi är stolta över.

Just nu behöver vi förstärka vårt team inom Workplace med en Senior Teknisk Konsult med inriktning mot BMC sviten, automatisering och självbetjäningsverktyg. I rollen kommer du vara en del av vår leverans till samtliga kunder som nyttjar CGIs tjänst Hardware Lifecycle Service (HLS) i framförallt problem och change-relaterat arbete – både det som ingår i tjänsten och de förändringar som beställs av våra kunder. Rollen innebär också löpande kontakt med våra underleverantörer för att kontinuerligt effektivisera och förbättra våra rutiner, arbetssätt och gränsytor.

Arbetet innefattar både internt förvaltnings och övervakningsarbete av etablerade flöden och automatiseringslösningar för import, export, asset, faktureringsunderlag, rapporter etc. Arbetet kommer också innefatta projektarbete vid etablering av nya kunder, verktyg eller system samt vid uppgraderingsprojektet både externt hos kund och internt.

Vi söker dig som vill följa med på en spännande resa framåt och få möjligheten att växa med ett globalt företag som är marknadsledande inom den svenska IT marknaden. Hos oss får du arbeta tillsammans med mycket kompetenta kollegor i spännande uppdrag och vi vågar lova inspirerande möten och utveckling.

Rollen är idag placerad i Karlstad, men för rätt kandidat finns det möjlighet att jobba från Stockholm, Göteborg, Malmö, Bromölla, Karlstad eller Borlänge.
 

Your future duties and responsibilities:

Rollen innefattar att underhålla och utveckla Remedy ARS samt Remedy Atrium CMDB för HLS tjänsten. Du kommer att jobba med effektivisering och automation inom HLS tjänstens med hjälp av våra verktyg så som BMC Remedy ARS, BMC Atrium CMDB och BMC Developer studio. Vidare kommer du fungera som process och teknikstöd till affärsprojekt, vid kundetablering samt vid externa och interna utvecklingsprojekt. 

3’d line support inom Remedy ARS innefattar felsökning, loggning, övervakning samt åtgärda incidenter och ta fram och implementera grundproblems lösningar. 

• Skapa lösningsförslag
• Implementera förändringar
• Dokumentera lösningar samt skapa användarguider
• Genomföra utbildningar och agera användarstöd

Att skapa och underhålla integrationer utifrån Remedy:

• Orderintegration mot leverantörer
• Foundationdata integration mot Remedy
• Integrationer mot kundportaler

Required qualifications to be successful in this role:

Vill du, precis som vi, få arbeta på ett företag där du får möjlighet att utveckla dig själv både personligt och professionellt? Vi söker dig med följande erfarenhet och kompetens:

• Minst 3 års erfarenhet av arbetsplatsrelaterade IT tjänster.
• ITIL
• Behärska Svenska och Engelska flytande då flertalet av våra kunder är multinationella
• Stark kompetens inom integrations-, automatiserings- och självbetjäningslösningar
• Specifik verktygskompetens:
o BMC Remedy ARS
o BMC Atrium CMDB
o BMC Developer Studio
o Web Service (SOAP)
o MS-SQL
• Erfarenhet av projektledning

CGI Sverige har för fjärde året i rad utsetts till Top Employer i Sverige 2018. CGI Sverige får den prestigefyllda utmärkelsen för att företaget har levererat bevisat god resultat inom bland annat karriärplanering, utvärderingsprocesser, lärande och ledarskapsutveckling. Välkommen med din ansökan! 

FÖR MER INFORMATION, KONTAKTA GÄRNA
Rasmus Karlsson, ra.karlsson@cgi.com, 0705-714005

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum 2018-09-30.

Skills:

  • MS SQL Server
  • SOAP


What you can expect from us:

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna – som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb