CGI

Systemutvecklare, Norrköping

Rekryterare
CGI
Plats
Norrköping
Annonserat
den 8 augusti 2018
Stängs
den 30 september 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Position Description:

Är du en vass utvecklare med fokus på WEBB, .NET och/eller JAVA? 

Välkommen till oss på CGI! 

Vi behöver förstärka vårt team med flera duktiga systemutvecklare och vågar lova riktigt spännande uppdrag med många möjligheter! 

Vi ser fram emot ansökningar från både erfarna och nyutexade.

Your future duties and responsibilities:

Som systemutvecklare hos oss kommer du att få arbeta i allt från små och korta projekt på några månader till stora och långa åtaganden. Vi deltar i och driver projekt både på plats hos våra kunder och från vårt kontor i Norrköping. Vi arbetar såväl enskilt som tillsammans med nationella och internationella kollegor. Våra åtaganden och projekt genomförs med stöd av etablerade metoder och modeller som baseras på branschstandarder. 

Du kommer att få jobba med systemutveckling inom nedanstående områden: 

• Analys, systemdesign, utveckling och implementation av system 

• Testarbete för att kvalitetssäkra leveranser till kund 

• Dokumentation i olika former 

Du kommer att förstärka vårt utvecklingsteam i Norrköping och jobba i huvudsak mot våra lokala och regionala kunder.

Required qualifications to be successful in this role:

För att lyckas i dina uppdrag behöver du vara strukturerad, resultatinriktad och ansvarsfull. Du vet hur viktigt det är att hålla tidplaner och estimat. Du trivs både med att arbeta självständigt och att aktivt jobba tillsammans med andra för att nå uppsatta mål. Du tar egna initiativ och är en självgående, utåtriktad och affärsmässig lagspelare som vill arbeta med människor och teknik och har förmåga att själv hitta lösningar på problem. Som person delar du med dig av din kunskap, är ödmjuk och lätt att samarbeta med. 

Du har troligen en IT-inriktad akademisk examen eller motsvarande och har ett gediget teknikintresse. 

Det är meriterande om du har arbetat med något av följande: .NET, MVC, HTML5, CSS, Javascript, Java, SQL Server, Oracle, WCF, TFS, UNIT Test, Agila utvecklingsmetoder, Office365. 

Vill du bli en del av vårt team, tveka inte att kontakta mig om du har några frågor, eller skicka in din ansökan redan idag! Sista ansökningsdag: 2018-09-30.

Ingmarie Johansson-Orest, ingmarie.johansson.orest@cgi.com

Systemutvecklare, developer, java, webb

What you can expect from us:

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna – som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb