Systemtekniker till IT-enheten

Rekryterare
Lidingö Stad
Plats
Lidingö (Stad), Stockholm
Annonserat
den 8 augusti 2018
Stängs
den 26 augusti 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Inriktning mot web- och integrationslösningar - Stadsledningskontoret, Lidingö stad

Den centrala It-enheten i Lidingö stad hör till stadsledningskontoret där vi arbetar med It-lösningar och administration av nätverk, system, arbetsstationer och telefoni. Vi ger service inom dessa områden till hela organisationen. It-enheten består i dag av 17 medarbetare och vi söker nu en systemtekniker med fokus på web- och integrationslösningar. 


Arbetsuppgifter

Som systemtekniker har du det ansvarsfulla uppdraget att säkerställa en stabil drift av stadens It-system och infrastruktur. På den här tjänsten har du inriktning och fokus på weblösningar och integrationslösningar. Med våra kunder i fokus identifierar du utvecklingsbehov av våra tekniska lösningar, och tar initiativ till förbättringsarbete. 

Kundfokus är viktigt för oss och vi satsar därför på strukturerad utveckling av medarbetarnas kompetens och sätt att arbeta. Vi uppskattar öppenhet, vilja att prova nya vägar och lösa andras problem. Utifrån egna förutsättningar och verksamhetens behov kommer du ges stort utrymme att driva utvecklings- och förbättringsarbeten. 


Kvalifikationer

Vi önskar att du som söker är en klippa när det gäller att identifiera utvecklingsbehov och komma med förslag på tekniska lösningar. Du är utbildad It-tekniker, civilingenjör, eller har annan likvärdig utbildning. Du har flerårig erfarenhet av It-arbete med serverdrift, drift av virtuella Windows servrar och web- och integrationslösningar. Kunskaper om och/eller erfarenhet av följande plattformar är meriterande: Powershell, Java-programmering, Microsoft Active Directory, Microsoft Office365, VMware, SiteVision och Mule. 

Hos oss blir du del i ett gäng som samarbetar och stöttar varandra. Du trivs med arbetet i grupp men tar även egna initiativ och kan driva projekt självständigt. Du är serviceinriktad och förstår betydelsen av kundrelationer, vikten av ett professionellt bemötande och motiveras av att hitta lösningar på driftrelaterade problem. 

Körkort är ett krav.


Övrigt

Tillträde enligt överenskommelse.

Inför rekryteringsarbetet har Lidingö stad tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. 

Liknande jobb

Liknande jobb